2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 77 پست
یعنی واقعا کانادا ارزون تره نسبت به بقیه؟

نع

ولی راه های کسب درآمدش بیشتره

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
هزینه ی سوسیس افتضاح بالاست بین اینا کدوم بهتره از لحاظ هزینه؟

کلا که خارج هزینه ای بالاست

من و همسرم ویزا و همه چیمون برای کانادا اوکی شد، به خاطر سکته ی پدرش موندیم و اینکه من خیلی دلم به رفتن نبود

ولی تو همون مراحل اولیه هم هزینه ش خیلیییی بالا بود(با اینکه ویزای تحصیلی گرفته بودیم هردو)

یکی از عموهامم کارمند سفارت توی سوئده، نشنیدم بگه هزینه ها وحشتنااااکه ولی دقیق نمیدونم

یک عدد برنامه نویسِ نه چندان کدبانو اما غرق در آرامش چشمان او 😅😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای دانشگاه کانادا و آلمان  برای هزینه زندگی مناسب دانمارک وسوئد

واقعا من حساب کردم دانمارک پولش ارزون تره نسبت ب المان و کانادا ولی هزینه های وسایل و هزینه ی زندگیش خیلی بالاست

همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃
کانادا هزینه تحصیل خیلی زیاده المان مجانیه اما در صورتی که زبان رو بلد باشید 

برای آلمانی ها رایگانه عزیز

و برای اتحادیه اروپا،نیم بها

بقیه هم باید کامل بپردازن

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
کلا که خارج هزینه ای بالاست من و همسرم ویزا و همه چیمون برای کانادا اوکی شد، به خاطر سکته ی پدرش مو ...

ی سوال من رشتم تجربیه کدوم رشته ی تجربی راحت تره برای اپلای؟

و اینکه میشه بپرسم چقد هزینه ی فقط رفتنتون شد ؟

برای آلمانی ها رایگانه عزیز و برای اتحادیه اروپا،نیم بها بقیه هم باید کامل بپردازن

نه عزیزم در صورتی که زبان رو یاد بگیری درخواست میدی و رایگان میری اما خونه و خوراک که خب با خودته

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
میری ان شاءالله‌.ولی هیچ جای زادگاه ادم خودش نمیشه

فقط یه ایرانی میتونه اینو بگه مث همون ک میگه هیج جا خونه خود ادم نمیشه😂😂😂

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               

نه کانادا گرونه کی گفته ارزونه 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
برای دانشگاه کانادا و آلمان  برای هزینه زندگی مناسب دانمارک وسوئد

میشه بپرسم ازتون شما که کاناداهستید هزینه ی ماهانه ی زندگیتون خوراک و حمل و نقل اینا چنده ممنون میشم جواب بدین

اصلا فکر ارزونی کانادا رو از سرت بیرون کن😅

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               
میری ان شاءالله‌.ولی هیچ جای زادگاه ادم خودش نمیشه

کاش کشورمون خوب بود از خدامون بود همینجا بمونیم ولی حیف....

با توجه به ارزش پول ایران، شما هر کدوم این کشورا بخوای بری نهایتا به بورسیه احتیاج داری

ترکیه که همین بغل گوشمونه هم بخوای بری بدون بورسیه هزینه اتون سنگین میشه

شما اول ببین رشته شما رو تو کدوم از این کشورا خوب می گیرن، چندتا دانشگاه می تونی تو هر کدومش پیدا کنی که ارائه بده و اساتیدش به پذیرش دانشجوی خارجی راغب باشن

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!