کسی جدیدا در این قرعه کشی سایپا وایرانخودرو شرکت کرده که اسمش در بیاد برنده طرح رزرو انتخاب شده باشه چجوریه ؟ مبلغ رو واریز میکنید بعد چی میشه چند وقت بعد ماشین رو میدن چقدر احتلاف قیمته اگه کسی میدونه بگه واقعا مهمه
ما اواسط خردا فروش فوری سایپا تو رزرو برنده شدیمپولشو همکامل دادیم احتمالا شهریور بدن ولی نمیدونم ...
چندروز بعد پولش رو دادید چقدر اختلاف قیمت داره یعنی میصرفه اینجوری کلاهبرداری نمیکنن هی بابد بریم دنبالش یا نه چی برنده شدید چقدر دادید ممنون میشم بگید بهم
چندروز بعد پولش رو دادید چقدر اختلاف قیمت داره یعنی میصرفه اینجوری کلاهبرداری نمیکنن هی بابد بریم دن ...
قیمتهرماشین فرق میکنه مال همه ی ماشینا یکی نیس.ما ازتیر پارسال اونقد ثبتنامکردیمبرتده نشدیماخرش میخواستیم ازبیرون بخریم ولی انگار قسمتمونکوییک بود.کوییک شانس برنده شدنش بیشتربود چونمتقاضیش کم بود بخلطر احتلاف کم قیمتش با بازار.توکارخونه۱۴۱ هس تو بازار۱۵۵ تومنه.ما سریع همونروز پولشو واریز کردیم مزمیننیستمولپی فک کنم سه روز مهلت میدن برا واریز.
قیمتهرماشین فرق میکنه مال همه ی ماشینا یکی نیس.ما ازتیر پارسال اونقد ثبتنامکردیمبرتده نشدیماخرش ...
یعنی بصرفه هست اینجوری بگیریم بعد از چندماه بهمون بدن آخه میگن ۳ ماه یکدفعه میشه چندماه همون پول رو بزاری تو ابنک بعد از چندماه میشه همون پولی که بخای از بازار بخری ؟ یا من اشتباه میکنم
یعنی بصرفه هست اینجوری بگیریم بعد از چندماه بهمون بدن آخه میگن ۳ ماه یکدفعه میشه چندماه همون پول رو ...
بازار روزبروز گرون میشه.از اواسط خرداد تادالان دوتومن کوییک قیمت بازار اومده روش.بعدسه ماه میدن.اوناییکه بعدیکسال میدن اسمشونوپیشفروشه.فروش فوری یا همون فوق العاده حداکثر سه ماهه میده ایرانخودرو زودترازینممیده