2777
2789
عنوان

خودرو

92 بازدید | 10 پست

کسی جدیدا در این قرعه کشی سایپا وایرانخودرو شرکت کرده که اسمش در بیاد برنده طرح رزرو انتخاب شده باشه چجوریه ؟ مبلغ رو واریز میکنید بعد چی میشه چند وقت بعد ماشین رو میدن چقدر احتلاف قیمته اگه کسی میدونه بگه واقعا مهمه

خدایاشکرت

فروش فوری یا پیش فروش؟

فروش فوق العاده یا همون فروش فوری   اطلاعاتی دارید بهم بگید 

اینجوری نیست که اذیت کنند پول رو بگیرن بعد از چندسال بدن کلی هم دوندگی داشته باشه ؟

خدایاشکرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فروش فوق العاده یا همون فروش فوری   اطلاعاتی دارید بهم بگید  اینجوری نیست که اذیت کن ...

ما اواسط خردا فروش فوری سایپا تو رزرو برنده شدیم‌پولشو هم‌کامل دادیم احتمالا شهریور بدن ولی نمیدونم‌تاخیردارن یاندارن

ما اواسط خردا فروش فوری سایپا تو رزرو برنده شدیم‌پولشو هم‌کامل دادیم احتمالا شهریور بدن ولی نمیدونم‌ ...

چندروز بعد پولش رو دادید چقدر اختلاف قیمت داره یعنی میصرفه اینجوری کلاهبرداری نمیکنن هی بابد بریم دنبالش یا نه چی برنده شدید چقدر دادید ممنون میشم بگید بهم 

خدایاشکرت

چندروز بعد پولش رو دادید چقدر اختلاف قیمت داره یعنی میصرفه اینجوری کلاهبرداری نمیکنن هی بابد بریم دن ...

قیمت‌هرماشین فرق میکنه مال همه ی ماشینا یکی نیس.ما ازتیر پارسال اونقد ثبتنام‌کردیم‌برتده نشدیم‌اخرش میخواستیم ازبیرون بخریم‌ ولی انگار قسمتمون‌کوییک بود.کوییک شانس برنده شدنش بیشتربود چون‌متقاضیش کم بود بخلطر احتلاف کم قیمتش با بازار.توکارخونه۱۴۱ هس تو بازار۱۵۵ تومنه.ما سریع همونروز پولشو واریز کردیم مزمین‌نیستم‌ولپی فک کنم سه روز مهلت میدن برا واریز.

قیمت‌هرماشین فرق میکنه مال همه ی ماشینا یکی نیس.ما ازتیر پارسال اونقد ثبتنام‌کردیم‌برتده نشدیم‌اخرش ...

یعنی بصرفه هست اینجوری بگیریم بعد از چندماه بهمون بدن آخه میگن ۳ ماه یکدفعه میشه چندماه همون پول رو بزاری تو ابنک بعد از چندماه میشه همون پولی که بخای از بازار بخری ؟ یا من اشتباه میکنم

خدایاشکرت

ما اواسط خردا فروش فوری سایپا تو رزرو برنده شدیم‌پولشو هم‌کامل دادیم احتمالا شهریور بدن ولی نمیدونم‌ ...

مطمینید ۳ ماهه تحویل میدن آخه شنیده بودم یکساله که واقعا یکسال خیلی زیاده

خدایاشکرت

یعنی بصرفه هست اینجوری بگیریم بعد از چندماه بهمون بدن آخه میگن ۳ ماه یکدفعه میشه چندماه همون پول رو ...

بازار روزبروز گرون میشه.از اواسط خرداد تادالان دوتومن کوییک قیمت بازار اومده روش.بعدسه ماه میدن.اوناییکه بعدیکسال میدن اسمشونوپیشفروشه.فروش فوری یا همون فوق العاده حداکثر سه ماهه میده ایرانخودرو زودترازینم‌میده