2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد از سه ماه خودشون در میان شوهر منم همین مشکل رو داره متاسفانه 

همش بخاطر استرس و اعصابه 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
بعد از سه ماه خودشون در میان شوهر منم همین مشکل رو داره متاسفانه  همش بخاطر استرس و اعصابه&nbs ...

مرسی،آره منم هر وقت استرس شدید دارم اینطور میشه البته نزدیک سه ساله اینطوری شدم.داروی خاصی استفاده میکنن؟

داداشم یادمه کوچیک‌بود ریزش سکه ای پیدا کرد ده سال پیش مامانم براش شامپو می‌خرید پنجاه هزار تومان هیچی تاثیر نداشت رفت عطاری دادخواه رشت یه قطره داد پونصد تک تومن بود سریع موهاش دراومد 

حتما برو عطاری ها اول 

عزیزم ازاسترسه اول استرس روازخودت دورکن 

مادرمن 6،5سال پیش تقریبا ریزش سکه ای گرفتن دکتر گفت باید هرهفته تو اون قسمت خالی شده یه آمپول تزریق بشه هزینشم 50 هزارتومن بود مادرم یکبار تزریق کردن این آمپول روخداروشکر درومدموهاشون اگه امکانش هست براتون حتما دکتر برین

میشه لطفا واسه دوستم که فوت شده یه صلوات بفرستید

البته پارسال دختر خواهرشوهرم هم شده بود 

میگفت خیلی دارو استفاده کرده ولی هنوز در نیومده 

اطرافیان داشتن داروهای سنتی رو بهش آموزش میدادن 

ولی من شنیدم بعد از مدتی خودش در میاد

همسر من جراحی قلب کرد بعد از بهبود متوجه شدیم به اندازه ی یک سکه پشت سرش خالی شده  دکتر گفت بر ...

دوستم منم جراحی داشت اینطوری شد،ولی دارو میزد.من خودمم دارو زدم ولی الان خیلی گرون شده و خارجی ام کم تو بازار هست

مرسی،آره منم هر وقت استرس شدید دارم اینطور میشه البته نزدیک سه ساله اینطوری شدم.داروی خاصی استفاده م ...

اوایل که میریخت رفت دکتر و آمپول تزریق میکرد جاهایی که مو ریخته بود ولی بعدها دیگه ولش کرد خودش میریزه خودشم در میاد ولی هرجا که میریزه بعدش موی سفید در میاد

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍