من میدم پسر دوستم که یکسال از بچه من کوچیکتره ..خواهرم هم مرتب میکنه ادراه همسرش جمع میکنه برای خانواده های بی بضاعت ....تو سایت نی نی سایت هم انجمن های خیریه مشغول هستند از اونا بپرسید کمکتون میکنن...
به عروس کوچولوی منم رای بدید ::
http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015022608422260830
دختر خالم به سرایدارشون میده، اون چند نفرو میشناسه که بچه دارن بهشون میده، تو هم بپرس مطمئنا آشنا دارن، یا اگر ساختمونتون کارگر داره ازش بپرس تو محل کسی رو میشناسه یا نه،
مرسی دوستان من بیمارستان دولتی کار میکنم بنظرتون این فکر خوبیه که به منشی بخش نوزادان بگم که اگر کسی نیاز داشت بهشون بده اخه هم خیلی جا گرفته و هم خیلی نو هستند اکثرا یکی دوبار پوشیده شدند
مامی گلی عزیز من خیلی جایی نمیرم و اطرافیانم بچه کوچیک ندارند از اصرافم خوشم نمیاد ولی اینا اکثرا هدیه از خارج بودند شاید باید اولش که نو بودند میبخشیدم
لباسای خونگی بچم که وحشتناکه انقدر روش ماژیک کشیده و لک غذا و میوه هست که مشتقیم میریزم دور ولی لباسای بیرونشو میدم به یکی از فامیلامون که میبره یه روستا که وضع مالیشون خوب نیست یه سری هم که نو باشه کاملا برای یادگاری دخترم نگه میدارم
من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
فکر کنم به منشی بخش نوزادان بطور خصوصی بدم بهتر باشه اونجا خیلی بچه های بیسرپرست هست که مادر اشون گذاشتنشون ورفتند و نیز اتباع مهربون افغان که نیازمند هستند