2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 63 پست

اسی خندم گرفت بنظرم مادرشوهرت مهدبنویس اخلاقش شبیه بچه هاست  هروقت زنگ میزنم به عروسممون مثلااگربگه ابگوشت درست کردم دخترش دادمیزنه عمه من درست کردم  حالا فکرکن هرکاری مامانش انجام بده دختر۴سالش میگه من انجام دادم مادرشوهرت اخلاقش مثل اونه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میگم شاید از ترسش اینجوری می کنه می خواد عروس روش زیاد نشه مال من زیر زیره اذیت می کنه 

نه بابا قبل من شوهرم با دخترخالش نامزد بود سر اخلاقای مادرش جدا شدن ب خواهرزاده خودش رحم نکرده میگن خیلیییی اذیتش میکرد حالا بخاطر ابروی پسرش ک دوتا طلاقی نباشه باهام خوبه دیگ ببین اون بنده خدارو چیکارش میکرد

حالا برای ما اینجور بودن به خودشون می رسید یه جا بودیم ها ولی کوچکترین خبری ازشون درز نمی رفت 😐

نه بابا تو حلق هم بودیم دیگه.. یه بار حمام بودم مامانم زنگ زده بود برنداشتم اونم زنگ زده مادرشوهرجون که میبینه خوبم یا نه که ایشونم پدرشوهرمو با پسر خواهرشوهرم میفرسته پایین که ببینه چی شدم منم بی خبر لخت از حمام کلمو مردم بیرون اینقد ترسیدم و خجالت کشیدم.. یه دعوا اساسی راه افتاد دیگه.. 😂 

اخر دلت طاقت نیاورد تاپیک زدی ؟ 🤭🤭

توی اون یکی تاپیک هم جوابتو دادم . ببین اونجا هم برات نوشتم  اکثر ادمایی که اینجورین ادمایی هستن که در کودکی یا جوانی کمبود محبت و توجه شدیدی داشتن . راهش اینه که ارتباطتون رو محدود تر کنید و این که بیخیال رفتاراش بشید . اینو یادتون باشه که همسرتون بیشتر از همه از این رفتار زجر نیکشه و خجالت زده میشه چون نمیتونه مادرشو بذاره کنار ولی وقتی این چیزا رو می بینه واکنش زیادی هم نمی تونه نشون بده .پس به جای این که سر این چیزا دعواتون بشه بگید عیب نداره به خاطر تو تحمل میکنم نهایتا رابطه تون رو محدود تر کنید

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
😂😂😂

اسی من هیچکس روبه اندازه مادرشوهرم تلخ زبون و عفریته ندیدم 

اینو من نمیگم بلکه هرررررکس باهاش رابطه داره میگه . 

اوایل چنان زخم زبون میزد بهم ، منم فقط زل میزدم بهش چون از پس زبونش که برنمیومدم

خلاصه اخرش من و شوهرم کامل باهاش قطع رابطه کردیم به مدت یک سال و نیم . اوایلش میگفت به درک که نمیان ولی بعد یه مدت دید که من خییلی سفت و سخت پای قهرم هستم و چندبارم جلوی دیگران از رفتارای زشتش گفتم. 

خلاصه الان که اشتی کردیم اینقدر ادم شده ،خیلی دیگه حساب شده رفتار میکنه. 

اولا شوهرت باید پشتت باشه 

دوما روی حرف خودت بمون تا به نتیجه برسی

اسی خندم گرفت بنظرم مادرشوهرت مهدبنویس اخلاقش شبیه بچه هاست  هروقت زنگ میزنم به عروسممون مثلااگ ...

😂😂نمیدونم چرا بمن حسودی میکنه از دسپتخت من تعریف میکنن بدش میاد من ۱۹ سالمه اون ۵۰ سالش بامن لج میکنه

اره بخدا مادرشوهرم اینا کردن با شوهرم کردی صحبت کردک من متوجه نشم ولی خب چهارساله یاد گرفتم دیگ خونش ...

کورد کجا هستن؟طرفای ما مادرشوهرا خیلی خوب شدن که

تیکر تولد گل دخترمه😍
اخر دلت طاقت نیاورد تاپیک زدی ؟ 🤭🤭 توی اون یکی تاپیک هم جوابتو دادم . ببین اونجا هم برات نوشتم &n ...

نا والا دلم طاقت نباورد خیلی حرص میخورم😔حرفات درسته منو شوهرم اصلن دعوا نمیکنیم بخاطر حرفای مادرش اصن ب روش نمیارم و شوهرمم میگه مرسی ک جواب مادرمو نمیدی من از بدیاش میگم ک خیلی اذیتم میکنه وقتایی ک شوهرم نیس همش گریه میکنم

گفتی شربت البالو یادم افتاد چن وقت پیش درست کردم خودم به تنهایی مهمون داشتیم بعدش مادرشوهرمم دعوت کرده بودم مهمون از مزه شربت خیلی تعریف کرد مادرشوهرم شروع کرد از دخترش که ازدواج کرده تعریف کرد تا لحظه رفتن .یعنی الان تاپیکتو دیدم فهمیدم مشکل از البالوهاست🤣

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞