2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اااااااااا یا خداااا زن کدبانویی هست حالا ؟! 

ببخشید فکر کردم خودمو گفتی کدبانو ک نیس وسواس زیادی داره همش درحال تمیز کردنه دسپختش خوب نیس بجز تمیز کردن کاری از دستش بر نمیاد بیشتر کاراشو من انجام میدم از اونجاییم ک گفتم ترکیم ترکا انقد سخت میگیرن ک بچه های ۱۰ سالشون خونه داریشون ۲۰ 

ببخشید فکر کردم خودمو گفتی کدبانو ک نیس وسواس زیادی داره همش درحال تمیز کردنه دسپختش خوب نیس بجز تمی ...

آفرین ولله عروس اینجوری رو باید بذاره رو سر باهاش دوست باشه چطوره بعضی اینقدر ناشکرن نمی دونم !!!

نا والا دلم طاقت نباورد خیلی حرص میخورم😔حرفات درسته منو شوهرم اصلن دعوا نمیکنیم بخاطر حرفای مادرش ا ...

عزیزم گریه چرا ؟ شما با این خودداری هم پیش خدا عزیز هستی هم همسرت ‌. پس به خودت هم ازار نرسون .  وقتی بیخیالش میشی واقعا توی قلب و ذهنت هم بیخیالش باش . به چشم یه ادم نادان بهش نگاه کن مثل یه بچه مثلا شما چه جور از بچه توقع نداری خیلی کارا رو انجام بده از اونم توقع رفتار درست نداشته باش . و کلا بیخیالش باش اگر خیلی دلت گرفت سرتو بگیر رو به اسمون بگو خدایا تو خودت شاهدی که چی گفت و چی گذشت خودت مواظبم باش تو می بینی کافیه . ببین خدا چه ارامشی رو به قلبت وارد میکنه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
ن اینا فامیلاشون خوبن خودش و خواهراش اخلاقاشون گنده

خدا صبرت بده عزیزم

متاسفانه بعضیا فکر میکنن عروس اومده هوو شون بشه و پسرشونو بدزده

واسه همین بهونه میگیره که شوهرت براش چیزی بخره

شاید اگه گاهی دوتایی یه هدیه ی کوچیک بهش بدین

یا جوری رفتار کنین که بفهمه تو نمیخوای پسرشو ازش بگیری بهتر بشه البته شاااید..

تیکر تولد گل دخترمه😍
عزیزم گریه چرا ؟ شما با این خودداری هم پیش خدا عزیز هستی هم همسرت ‌. پس به خودت هم ازار نرسون .  ...

حرفات درسته ولی مگ چندسالمه ک اینهمه صبرو تحمل داشته باشم ۴ ساله پدرمو در اورده ولی بخدا قسم حتی ب مادرمم نگفتم و اینک ی بار جوابشو ندادم تنها کارم گریه بوده و اینک شوهرم دلداریم داده

خدا صبرت بده عزیزم متاسفانه بعضیا فکر میکنن عروس اومده هوو شون بشه و پسرشونو بدزده واسه همین بهونه ...

هرسری میرم واسه خودم خرید براش یا شلوار یا پیرهن میخریم جالبیش اینه ک میگه مگ من گدای وساید شمام🙄😳😳😳

هرسری میرم واسه خودم خرید براش یا شلوار یا پیرهن میخریم جالبیش اینه ک میگه مگ من گدای وساید شمام🙄😳 ...

حاح

والا دیگه این یکی نوبره

پس همون خدا صبرت بده☹

تیکر تولد گل دخترمه😍

دختر خوب عزیزم کاملا درکت میکنم...

ولی از مایی که تجربه داریم قبول کن...

از الان یاد بگیر فقط رفتار خودت و همسرت مهم باشه...

شما باید روابط بین خودت و همسرت و اصلاح و کنترل کنی قشنگم...

بی خیال حرف مادرشوهر...

اونی باید حرص حرف مادرشوهر و بخوره که همسرش پشتش نیست...

به لطف خدا شما که همسرت پشتته دیگه حرص چی رو میخوری؟

فقط بی ادبی های مادرشوهرت رو با ارامش به همسرت منتقل کن که فکر نکنه مامانش دیگه کاری باهات نداره...

روابطت رو کمتر کن عزیزم همسرتم که موافقه...

به قول دوستمون به چشم یه بچه یه بیمار روحی بهش نگاه کن...

هرچی گفت اهمیت نده...حرص نخور

حرفات درسته ولی مگ چندسالمه ک اینهمه صبرو تحمل داشته باشم ۴ ساله پدرمو در اورده ولی بخدا قسم حتی ب م ...

عزیزم حق داری کیه که از محبت بدش بیاد ؟ اونم خودش داره ضرر میکنه میدونی اگر از عمد این کارا رو سرت بیاره خدا چه عاقبتی براش در نظر میگیره برای این همه بی عدالتی و نا حقی ؟ ولی این ماجرا که تمومی نداره تا وقتی اون هست و معلوم نیست تا کی . تا چند سالگی شما ؟ ایا در اینده هم همین قدر جوون هستی که اعصاب تحملشو داشته باشی ؟ تا کی بشینی گریه کنی ؟ پس امتحان کن یه مدت کلا بیخیالش شو 😉 چون اون که توی این سن درست بشو نیست پس تو نگاهتو بهش تغییر بده .توی ذهنت بپذیر که فلانی اینجوره درست بشو هم نیست پس بیخیال هر کاری کرد هر چیزی که گفت . اون وقت می بینی که اگر یه روزی روزگاری درست رفتار کرد اون وقت برات عجیبه . من یه اصطلاحیه دارم پیش خودم میگم فلانیه دیگه ..... مثلا زهرا هست دیگه فاطمه هست دیگه یعنی از زهرا یا فاطمه به اندازه خودش توقع دارم وقتی می بینم رفتارش نا به جا هست برام عجیب نیست چون بیشتر از این ازش توقع نداشتم . بی خیالش میشم زود . حیف از عمرت و چشمات و طراوتت  نباشه برای اشتباه یکی دیگه تلف بشه ؟ بیخیالش باش و تا جایی که میتونی ارتباطتو کم کن . خدا همسرتو هم برات حفظ کنه . هوای همو داشته باشید همه چیز درست میشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚