2777
2789
عنوان

حذف ادمای...

370 بازدید | 13 پست

یه قانونی هست میگه ادمایی ک حس خوبی بهتون انتقال نمیدن از زندگیتون حذف کنید حالا چطوری مثلا شمارشو سیو نکنید ک کلا تو فضای مجازی هم نتونه رو مختون باشه و اذیتتون کنه یا رفت و امدتونو قطع یا خیلی کم کنید بهش فکر نکنید هرکاری کرد و هر حرفی زد عکس العمل نشون ندین فقط عمل کنید در عمل نشون بدین براتون هیچ ارزشی ندارم و حذفن تو زندگیتون 

🤨

من همیشه این قانونو رعایت کردم تمام و کمال 😁

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوشتنش و خوندنش آسونه 

متاسفانه من درگیر این مسئله هستم و وقتی عزیزترین فرد بهت ... باعث آزارت میشه ... خیلی سخته ک ی گوشه از ذهنت چالش کنی .. 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
نوشتنش و خوندنش آسونه  متاسفانه من درگیر این مسئله هستم و وقتی عزیزترین فرد بهت ... باعث آزارت ...

خب حالا نزدیک ترین کس به ادم ن ولی یه درجه اونورتر ک میشه این قانونو اجرا کرد براش منکه انجام دادم اعصابم تا حدودی راحته 😎

🤨
خب حالا نزدیک ترین کس به ادم ن ولی یه درجه اونورتر ک میشه این قانونو اجرا کرد براش منکه انجام دادم ا ...

نزدیک فرد ک آزارت میده خیلی سخت تره 

منم کلی افراد سمی رو حذف کردم ... ولی اون فرد خیلی سخته

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
چطور؟

به دلایل متعدد

چون اینکه تا از آدمایی ناراحتی میبینیم سریع کنارشون بزاریم مارو ضعیف میکنه...اونا بخشی از زندگی‌ما هستن و بیشتر از کسایی که مارو ناراحت نمیکنن دارن به ما درس میدن و فقطم بگو و بخند مارو رشد نمیده... یه نکته دیگم اینکه همیشه هم چیزایی که مارو ناراحت میکنن بد نیستن ..شاید واقعا میخوان چیزی رو در ما بوجود بیارن که ما خودمونو اصلاح کنیم

به دلایل متعدد چون اینکه تا از آدمایی ناراحتی میبینیم سریع کنارشون بزاریم مارو ضعیف میکنه...اونا بخ ...

درسته از این منظر ولی واقعا کنار گذاشتن ادمای منفی و آزار دهنده باعث ارامشه اینو تجربه کردم  و شاید اگه این ناراحت کنندگی جز رفتار همیشگیشون نباشه شاید بشه کنارشون نزاشت چون بالاخره هیچ کسی کامل نیس 

🤨