نتیجه تفال :
۱- خواجه در بیتهای ۱-۲-۶- به ترتیب فرماید ( عجبا این من هستم که چشم به جمال یار روشن کردم ای برآرنده نیاز چقدر از تو سپاسگزارم که نعمت دیدار دوست را قسمت من کردی )( به نیازمند رنج عشق بگو که چهره از عبار کوی دوست پاک نکند که اکسیر رسیدن به سرمنزل مقصود گرد کوی نیاز و خاکساری در راه معشوق است ) ( دلا از دشواریهای سلوک و راه و طریق آن روی مگردان زیرا که رهرو کامل از ناهمواریهای طریق نگران و مشوش نمی شود ) خود تفسیر کنید
۲- هدف جننابعالی بسیار خوب و پسنددیه می باشد امانیاز به سرعت عمل و دقت و تلاش بیشتر دارد چون باید مقدمات آن را فراهم کنید تا موفق شوید پس ب این فاکتورها جای نگرانی و نردید نباید وجود داشته باشد
۳- برخواوند توکل کنید و آستین ها را بالا بزنید و اقدام کنید و ازهیچ چیز هراس نداشته باشید زیرا این فال شگون بسیار دارد از سخنان حسود و بد اندیش ناراحت نشوید چون آنها رشک می برند
۴- به پدر و مادر توجه خاص داشته باشید یکی از اقوام به کمک خانواده شما سخت نیازمند است او را یاری کنید اگر زندانی داری و می خواهید فوراً خلاص شود و یا گرفتاری دارید که می خواهید مشکل آن آسان شود در ۷ شب متوالی از سوره مبارکه حج آیه ۵ وسوره فصلت آیه ۳۹ تا ۱۱ آیه بعد از آن را با معنی و حضور قلب بخوانید که گشایش حاصل شود