2777
2789
عنوان

حس ششمی بیا یا ..

215 بازدید | 61 پست

ح ششمی اومد خصوصیات ظاهری یا اخلاقیمو بگه لطفا منم براش فال میگیرم

اگ نبودم یکی برام یدونه فال حافظ بگیره اگ خاست منم براش میگیرم

دوستان درخواست نکنین بگیرم‌حال ندارم خدایی👩🏻‍🦯

یروز تاپیک جدا میزنم براتون میگیرم

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
نتی برات بگیرم؟

اره گلم اشکالی نیست 

فقد شماره غزلشو یا یه تیکه از غزلشو بهم بگی کافیه 

مرسی ازت

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نیت کن تعبیر رو برات میفرستم فدات

قربانت 

نیت کردم ی مصراع از غزلشم بگو پلیزز🙁💙

اره گلم اشکالی نیست  فقد شماره غزلشو یا یه تیکه از غزلشو بهم بگی کافیه  مرسی ازت

کاش الان حس داشتی یه فال برام مینداختی  عزیزم منم حالم گرفتس😭😭😭😭😭

خدایا شکرت ازت سپاسگزارم 😍🌷🌸

خصوصیات ظاهری : صورتی کوچک با دماغ گوشتی چشم بادامی چشم و ابرو مشکی هستی موهایت متوسطه  و قد متوسط و خوب

خصوصیات اخلاقی:لجباز و غر غرو ولی قلب عین یه گنجشک خیلی زود اعصبانی میشی و هیلی هم شکمویی و برای چیزای کوچیکم غصه میخوری 

حس ششم پیشنهادی: احساس میکنم یه غم توز دلت جا خوش کرده انشالله به زودی ریشه کن بشه

دوستار شما خانم حس ششم

بخششلازم نیستاعدامشکنید!  
کاش الان حس داشتی یه فال برام مینداختی  عزیزم منم حالم گرفتس😭😭😭😭😭

حالا شمارو میگیرم فقد استثنا 

از نت هستا س تا تعبیر از همون فال میزارم برات 

نیت کردم

نتیجه تفال :
۱-   خواجه در بیتهای ۱-۲-۶- به ترتیب فرماید ( عجبا این من هستم که چشم به جمال یار روشن کردم ای برآرنده نیاز چقدر از تو سپاسگزارم که نعمت دیدار دوست را قسمت من کردی )( به نیازمند رنج عشق بگو که چهره از عبار کوی دوست پاک نکند که اکسیر رسیدن به سرمنزل مقصود گرد کوی نیاز و خاکساری در راه معشوق است ) ( دلا از دشواریهای سلوک و راه و طریق آن روی مگردان زیرا که رهرو کامل از ناهمواریهای طریق نگران و مشوش نمی شود ) خود تفسیر کنید
۲-   هدف جننابعالی بسیار خوب و پسنددیه می باشد امانیاز به سرعت عمل و دقت و تلاش بیشتر دارد چون باید مقدمات آن را فراهم کنید تا موفق شوید پس ب این فاکتورها جای نگرانی و نردید نباید وجود داشته باشد
۳-   برخواوند توکل کنید و آستین ها را بالا بزنید و اقدام کنید و ازهیچ چیز هراس نداشته باشید زیرا این فال شگون بسیار دارد از سخنان حسود و بد اندیش ناراحت نشوید چون آنها رشک می برند
۴-   به پدر و مادر توجه خاص داشته باشید یکی از اقوام به کمک خانواده شما سخت نیازمند است او را یاری کنید اگر زندانی داری و می خواهید فوراً خلاص شود و یا گرفتاری دارید که می خواهید مشکل آن آسان شود در ۷ شب متوالی از سوره مبارکه حج آیه ۵ وسوره فصلت آیه ۳۹ تا ۱۱ آیه بعد از آن را با معنی و حضور قلب بخوانید که گشایش حاصل شود
خصوصیات ظاهری : صورتی کوچک با دماغ گوشتی چشم بادامی چشم و ابرو مشکی هستی موهایت متوسطه  و قد مت ...

۹۰ درصد درست 

به عشقم میرسم خوشبخت میشم دوست حس ششمی؟🤗