2777
2789
عنوان

حس ششمی بیا یا ..

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 61 پست
قربانت  نیت کردم ی مصراع از غزلشم بگو پلیزز🙁💙

در آکه در دل خسته توان درآید باز   بیا که د تن مرده وران در آید باز
بیا که فرقت تو چشم من چنان در بست       که فتح باب وصالت مگر گشاید باز
غمی که چون سپه زنگ ملک دل بگرفت    زخیل شادی روم رخت زداید باز
به پیش آینه دل هر آنچه میدارم      بجز خیال جمالت نمی نماید باز
بدان مثل که شب آبستن است روز از تو      ستاره می شمرم تا که شب چه زاید باز
بیا که بلبل مطبوع خاطر حافظ    ببوی گلشن وصل تو می سراید باز
۹۰ درصد درست  به عشقم میرسم خوشبخت میشم دوست حس ششمی؟🤗

نتیجه تفال :
۱-   خیلی مایلی سفر کدره باز آید تا از غم و هجران رهایی یابی تا دل غرق خونت شاد و خوشحال گردد بدان کهاین نیت درحال شکل گیری است اما تدردیدها و نق درنها آنرا به عقب می اندازد از توجه او استفاده کنید و گوی مقصودر ارد حلقه مودت اندازید تا پیروز شوید
۲-   این نیت نیازمند بیشتری می باشد و اجرای آن اکنون زود است اگر چه فکر می کنی منافع بیشماری دارد اما آینده در دستان شما قرار دارد و در آن سودها نفته است پس خود را از افیون دوست بد رهاکن
۳-   کسی ا زتقدیر و سرنوشت اطلاع ندارد آینده درخشان شما موجب حسرت دیگران خواهد شد لطفاً سوره مبارکه ملک را حضور قلب و معنی بخوان کهنیت شما را به وضوح برایت شرح می دهد
۴-   زود رنجی شما موجب دلسردیتان می گردد درحال یکه جهان به کام هیچ کس نیست و همه مردم یک رنگ و یک پیشه نیستند شما نیز باید در کاهیایتان سیاست و تدبیر ار از سدت ندهید
۵-   نصیحتی م کنم که شادی دوجاه را در بردارد از نشانه های دانشمند گزیده گویی و دانستن روش گفتگو است
۶-   در این غم و اندوه نباشید که راب ه فالن مقام نرسیده اید در این اندیشه باشید که آیا لیافت آن مفام را دارید یا غم مخورید که چرا مشهور نیستید بلکه بکوشید تا شایسته شهرت بشوید
۷-   ولخرجی شص را به کارهای زشت وا می دارد خست دل را سخت م یکند اما سخت دلی بهتر از زشتکار یاست
۸-   تو نیکی را از دست مده دیگران نیز خوب خواهند شد وجود نیاکان همچو باد است و بدها همچو گیاه هر جا باد بوزد گیاه بناچار سرفرو می آورد
۹-   خواجه در بیت های ۱-۶- فرماید ( بیا که به دل خسته و مجروح ما قوت و نیرو بر گردد زیار به سبب آمدنت تن مرده ما باز روح می یابد )(بیاکه سرشت مقبول حافظ به امید گلزار وصل تو آواز می خواند و به شوق وصال تو ترانه سرایی می کند ) تفسیر کنید
۱۰-  به زودی از طریق رایانه و امواج خبرهای خوبی دریافت واهی کرد و ایمیلی دریافت م یکنید که باعث تغییرات اساسی می شود .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشالله که میرسی ولی پیچ  و خم توی زندگیت هست از خدا کمک بخوا

چجور پیچ و خمی؟

خانواده ها مخالفتی نمیکنن اگر اره چند وقت طول میکشه رضایت بدن؟خانوواده من بیشتر مخالفه یا اون؟

امیدم ک خداس ولی خب خستم یکم نیاز ب امیدواری دارم :)

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
نتیجه تفال : ۱-   خیلی مایلی سفر کدره باز آید تا از غم و هجران رهایی یابی تا دل غرق خونت شا ...

مرسی گلم درست بود

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
باشه. ممنون

عزیزم پنج صلوات بفرست سوره حمد و خلوص نیت بخون ب شهدای اسلام صلوات بفرست و خلوص قلب نیت کن 

بگیر

اولی 

۱-   ویژگیهای جنابعالی خیرخواه فرشته خو زیبا پسند زیرک و ناقلا کمک رسان فیلسوف ماب صلح جو کاردان سود جو کمال گرا پر احترام خوش قلب و مهربان آتشین مزاج پر حرف اهل معامله اهل تحرک خوش سابقه بد پیله زورگو
۲-   خواجه در بتهای ۶-۷-۸- فرماید ( ای دل آنگونه عمل کن که اگر در زندگی خطری پیش آمد فرشتگان با برداشت دست دعا به سوی خداوند تو را از گزند نجات دهند ) ( وقتی به جانان گفتم که دل و خاطر مرا  نگهدار گفت : هر چه م یخواهی از خداوند بخواه نه از بندگانش ) ( غبار راه تو را کجا م یتوان پید کرد تا دلداده تو حافظ آن رابه عنوان یادگار نسیم صبا حفظش کند ) جنابعلی تفسیر کنید
۳-   به جنابعالی مژده می دهم که کبوتر اقبال و کامیابی درحال نشستن بر بام خانه شماست دوران لذت و محبت فرا رسیده است و این نیت حتماً عملی می گردد و جای هیچ گونه نگرانی نمی باشد و حداکثر تا ده روز دیگر انجام می گیرد اگر بخواهید می توانید با عقل و اندیشه وتوکل بر خدا موفق شوید پس مطمئن باشید بخت جنابعالی و خانواد بلند م یباشد و طالع شما در برج سعد است
۴-   ارزش زندگی خود را بدانید که همه شما را دوست دارند وبه همه زور می گویید ولی آنها دم بر نمی آورند از لجبازی دست بردارید و به زندگی لبخند بزنید خرید و فورش عالی است تغییر و شغل و مکان طبق نظر جنابعالی انجام می گیرد مسافر  حاش و کارش بسیار خوب شده است جای نگرانی نم یباشد بیمار شفا می یابد در این کار موفقیت حتماً با شماست عزیزم قطره آب که دارد در نظر گوهر شدن از کنا ابر تا  دریا تنزل بایدش صائب
۵-   تغزیه جنابکعالی تناسب و نظم خاص ندارد به زودی از طریق اینتر نت خبری خوب دریافت می کنید
یکم صحبت کن تا یکم بهتر بفمم

دوساله باردار نشدم همه جور علایمی دارم ولی آخر که آزمایش میدم نیس هرکاری میخوام انجام بدم نمیشه سر در گمم از نظر روحی داغون 

خدایا شکرت ازت سپاسگزارم 😍🌷🌸
بگیر

دوم

معامله با خداوند بهترین معاملات است. تو به خلق خدا یاری برسان تا خدا تو را در کلیه امور زندگیت یاری دهد. رفتار دیگران با ما در واقع انعکاس رفتار خود ماست. چنانچه با دیگران از روی مهر و وفا رفتار کنیم آنها نیز با ما رفتاری مشابه خواهند داشت. در کلیه امور به خدا توکل کن که قادر مطلق است نه به بنده خدا که در مقابل خدا ناتوان و عاجز است.

سوم

در امور زندگی و کار میانه رو باشید و هیچگاه از تعادل خارج نشوید که عاقبت خوشی برای شما نخواهد داشت. برای حفظ پیمانی که با دیگران دارید پای خود را فراتر از حد و حدود خودتان نگذارید.

هرآنچه خداوند بخواهد اتفاق می افتد و کسی نمی تواند جلوی آن را بگیرد. برای رشد دنیوی و معنوی از خداوند کمک بخواهید و به او توکل کنید.