2777
2789

که تنبلش بار آوردن هر چی رو دیدن شنیدن وگفتند و بداخلاقی کردن و  ...به نظرتون چطور میشه خصلت هایی که خوبه رو به روحی که بدعادت شده فهموند؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من 

متاسفم واقعا 

عنوان تاپیکتون منو به خودم آورد 

چقد به خودم بد کردم😔

دیدی که سخت نیست تنها بدون من؟ دیدی که صبح میشود شبها بدون من؟ این نبض زندگی بی وقفه میزند. فرقی نمی کند، با من! بدون من!                                      دیروز گرچه سخت                  امروز هم گذشت، طوری نمیشودفردا بدون من!         

نماز و دعا و نزدیک شدن به خدا...وقتی خدا روحت رو پاک کنه نمیتونی به این راحتی ها کثیف بشه

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
چطور؟

اون خصلتی ک باعث ازردگی روح میشه رو مشخص کنین برای ی مدت مشخص سعی کنین اون خصلت رو انجام ندین جاهایی ک دچار لغزش شدی دنبال علت باش یادداشت کن ب مرور مدت مراقبه رو افزایش بده

یک‌جورهایی فک می کنی قلبت سرد شده..اونو چه کرد؟

خدا گرمش میکنه...برو بغل خدا ❤

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹