2777
2789
عنوان

خانم ها لطفا راهنماییم کنید

38 بازدید | 7 پست

من یک ماهه زایمان کردم بچم الان کولیک داره با اینکه دارو بهش میدم هر روز اذیته، من هنوز خونه مامانم هستم می‌خوام ختنه ش کنم بعد برم خونه خودم چون خونم یه شهر دیگه هست و اونجا تنهام، از اون طرف پدر شوهرم یکم کسالت داره برای همین مادر شوهر و ۶ تا خواهرشوهرام که مجردن همه دور پدر شوهرم هستن، از وقتی بچم به دنیا اومده اصلا کاری به من ندارن حالا این برام مهم نیست، وقتی شوهرم از سرکار میاد همش میره خونشون سراغ باباش و خانوادش منم ناراحت میشم بهش میگم یکم برا من و بچمون که مریضه وقت بذار عدالت رو رعایت کن ولی اون میگه تو درکم نمیکنی واقعا من باید چیکار کنم خیلی از این وضعیت ناراحتم

باباش قبل از زایمانت هم مریض بود .اونموقع هم زیاد میرفت حساس نشو 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

خانوادش هم انتظار دارن شوهرم مدام مراقب و کمک اونا باشه با اینکه یه پسر دیگه دارن ولی همش از شوهر من انتظار دارن، من بهش میگم اگه تازه زایمان نکرده بودم عیبی نداشت ولی الان این بچه به توام نیاز داره بعد میگه بیا خونه ما تا مراقب شما هم باشم ولی من نمیرم اونجا چون سه روز رفتم هیچ کدوم از خانوادش به من اهمیت ندادن فقط میومدن دستور میدادن برا بچه این کارو کن اون کارو کن منم اذیت شدم برگشتم خونه بابام اینا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه قبل از زایمانم زیاد نمیرفت، شما از کجا میدونی همچین حرفی میزنی؟

چی رو ؟

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
میگی قبل از زایمانم هم زیاد می‌رفت پیش باباش

سوالی بود عزیزم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز