2777
2789
عنوان

خیانت 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3144 بازدید | 100 پست
آخه من ک اصلا نمیتونم اون طرف پیج منو داره یا نه، من پیجم همه فامیل اینا رو فالو دارم

پیجتو از خصوصی در بیار 

تلگرام واتساپت  هم بزار عکس نوشته این چیزا ..حتمن مطمعنم پیگیره 

کاربریم دو نفره هستیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره منم همین فکرو میکنم اما چرا یه نفر بخواد انقد وقت بزاره ، چت فیک درست کنه پیج فیک درست کنه، به م ...

عزیزم بخدا مردم بیکار و حسووووود فراوووونه 

من رابطم با نامزدمو خانوادش و خواهراش خراب کردن عزیزم جوری که همه چی بهم خورد و حتی رابطه ی دو خانواده در کل قطع شد...

متاسفانه اینطور مردم مریض زیاد وجود داره 

من همین فکرا رو میکنم همش با خودم، اما یه چیزی مدام اذیتم میکنه، هی میگم مگه من کی هستم شوهرم کیه یا ...

ببین یه وقت میبینی بعضی چیزها تو زندگیت هست که به چشم خودت نمیاد ولی برای دیگران آرزوئه

نمیتونن تحمل کنن و اذیت میکنن

شاید هم از طرف اقوام و آشناهای همسرت کسی بوده که دوست داشته باهاش ازدواج کنه به هردلیلی نشده

حالا حرصش گرفته

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم

گلم این طرفی بعت پیام داده خود دختره هس و اینکه اگه پروفایل شوهرت بوده پس حتما خودشه نمیخوام شک بندازم به دلت ولی من خودم خیانت دیدم و میدونم حواستو جمع کن منم خیلی چیزا میدیدم سهل میگرفتم ازسادگی اونی به تو‌پیام داده دختره هس نه شوهرش

خدایا خودت برای همه ما بهترین هارورقم بزن😍♥️
گلم این طرفی بعت پیام داده خود دختره هس و اینکه اگه پروفایل شوهرت بوده پس حتما خودشه نمیخوام شک بندا ...

اونی هم باهات اینکاروکرده باهات دشمنه وزندگیت میخوادبهم بریزه

خدایا خودت برای همه ما بهترین هارورقم بزن😍♥️
ببین یه وقت میبینی بعضی چیزها تو زندگیت هست که به چشم خودت نمیاد ولی برای دیگران آرزوئه نمیتون ...

نمیدونم بخدا اما میدونم که خیلیا بودن ک میخواستن شوهرمو ، یعنی کلا خاطر خواه زیاد داشته،  اما من خودم به این نتیجه رسیدم ک گذشته واقعا مهمه، گذشته خیلی تاثیر میزاره رو آینده 

بدبختی بلد نیستم😭😭😭

ببین عزیزم من فقط صفحه اول تاپیکو خوندم و فقط میخوام یه چیزی بهت بگم که یه تجربه مشترک دارم باهات دارم عزیزم هر زنی نحوه و نوع حرف زدن شوهرشو به راحتی تشخیص میده شما با کمی درایت راحت میتونی بفهمی ایا شوهرت هست یا خیر راحت از این طریق میتونی شکهرتو تبرئه کنی و خودتم بی خود فکر نکنی