2777
2789
عنوان

خیانت 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3144 بازدید | 100 پست

من آدم شکاکی هستم ولی اگه جای شما باشم بااین شرایط به همسرم شک نمیکنم

الان خودتو بذار جای شوهر طرف

اگه واقعا خیانتی درکار بود و این پروفایل فیک شوهر اون زن بود بی پرده میومد جلو با شوهرت دعوا میکرد یا اگه میخواست به شما اطلاع بده چرا ناشناس بیاد خب با عکس و اسم واقعیش میومد بهت میگفت. جرم که نداره این کار طرف بترسه. مردها نمیرن پروفایل فیک بسازن اگه زنشون خیانت کرده باشه بعد برن سراغ زن اون طرف

این حتما یه آشناست که میخواد اذیتت کنه 

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بهش گفتم چجوری هک کنه امامثل اینکه اینستای شوهرش رمز داره

خب ربطی ب رمز نداره گلم...من روشی ک خودم بلدم کل گوشیو هک میکنه ک اصن ن رمز میخا ن هیچی فقط ب گوشیه شوهرش دسترسی داشته باشه در حد ده دقیقه

من آدم شکاکی هستم ولی اگه جای شما باشم بااین شرایط به همسرم شک نمیکنم الان خودتو بذار جای شوهر طرف ...

من همین فکرا رو میکنم همش با خودم، اما یه چیزی مدام اذیتم میکنه، هی میگم مگه من کی هستم شوهرم کیه یا مگه چی داریم، یه زندگی معمولی داریم ک دیگه این همه حسادت نمیخواد

من آدم شکاکی هستم ولی اگه جای شما باشم بااین شرایط به همسرم شک نمیکنم الان خودتو بذار جای شوهر طرف ...

خداکنه همینایی که هم شما هم خودم حدس میزنیم باشه در غیر این صورت نمیدونم میتونم باهاش زندگی کنم یا نه

اره منم خودم حس میکنم دوباره از یه از پیج فیک دیگه پیام میده. اره عقدم، قرار بود تو مرداد یه مراسم ک ...

ببین کاری ک میگم بکن

همش پروفایل عاشقانه از شوهرت بزار ...بگو عروسیمون مبارکه ..خوشحالم ازینکه ب زودی دارم میرم خونه خودم ..

و این جور حرفا ..ی مدت مرتب بزارر...مطمعنم اون بیشترحرصسش میگیره و پیام‌میده ...از اونورم اعتماد شوهرت جلب میکنی و دو دستی میزنی 

کاربریم دو نفره هستیم 
عزیزم خودت بهتر از هر‌کسی شوهرتو میشناسی  خودت از شخصیتش و متعهد بودنش آگاهی  ببین اون ک ...

اره منم همین فکرو میکنم اما چرا یه نفر بخواد انقد وقت بزاره ، چت فیک درست کنه پیج فیک درست کنه، به من پیام بده. نمیدونم

من دسترسی به گوشی شوهرم ندارم،  یعنی اصن چه ازش اجازه بگیرم چه اجازه نگیرم، نمیزاره دست بزنم به ...

اوه...خب ب پیاما ک شک نداشته باش،چون شات داده با پیج شوهرت دیگه...و عکس پروفایلش

ببین کاری ک میگم بکن همش پروفایل عاشقانه از شوهرت بزار ...بگو عروسیمون مبارکه ..خوشحالم ازینکه ب زو ...

آخه من ک اصلا نمیتونم اون طرف پیج منو داره یا نه، من پیجم همه فامیل اینا رو فالو دارم

آخه من ک اصلا نمیتونم اون طرف پیج منو داره یا نه، من پیجم همه فامیل اینا رو فالو دارم

پیجت خصوصیه؟نمیدونم چجوری تحمل میکنید که رمز گوشی شوهرتون ندونید.نمیگم ازصبح تاشب چک کنیدا ولی شوهری ک نزاره دس به گوشیش بزنی حتما یه کاری داره