2777
2789
عنوان

خیانت 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3144 بازدید | 100 پست
بدبختی بلد نیستم😭😭😭

ای بابا منم بلد نیستم ولی خیلیارو دیدم هک میکنن

در دنیایی که میتونی خیلیا باشی،خودت باش😉خوشحالی،یعنی اینکه جای انگشت خدا رو لپت باشه😝مَـטּ ؛ مُقَصِر تَریـטּ مُقَصِر اِشتِبآهآتِ زندِگیِ مَـטּ ” هَستَم ,, [!] ×🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون طرف نمی‌خواست من بفهمم کیه، یه پیج فیک زد و بعدم پیاماشو داد و سریع دیلیت اکانت کرد

قشنگ دسترسی داشته ب پیجی که شوهرت توش چت کرده....ینی حالا آقاهه یا خانمه ک شوهرت گذاشته سر کار  

ببین چه دق دلی ازتون داشته داره راحت زندگیتون خراب میکنه

کاربریم دو نفره هستیم 
چون طرف نمی‌خواست من بفهمم کیه، یه پیج فیک زد و بعدم پیاماشو داد و سریع دیلیت اکانت کرد

عزیزم یکی داره اذیتت میکنه شاید از آشنا خودته یا آشنا همسرت شاید کسی باهاش لج بوده یا دوسش داره از حسادت اینکارو کرده .هر کی هست پیج شوهرتو داره عکسشو کپی کرده گزاشته .

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️
قشنگ دسترسی داشته ب پیجی که شوهرت توش چت کرده....ینی حالا آقاهه یا خانمه ک شوهرت گذاشته سر کار   ...

نمیدونم اما اونی که به من پیام داد بهم گفت که شوهرت بی ناموسی کرده و به ناموس من پیام داده و من پدرشو درمیارم. خب بنظرتون قضیه مشکوک نیست؟؟ عوض اینکه خب مستقیم بره سراغ شوهرم، اومده به من پیام داده این آقا یا خانوم نمیدونم 

عزیزم یکی داره اذیتت میکنه شاید از آشنا خودته یا آشنا همسرت شاید کسی باهاش لج بوده یا دوسش داره از ح ...

اره پیج شوهرمو ک خیلیا دارن مطمئنم و میدونم هرکی بوده آشنا بوده اما نمیفهمم چرا این کارو کردن. بعدم الان شک عین خوره دارم وجودمو میخوره😔😔😔

آخه اولش طرف پیام داد و گفت که یه چیزایی هست ک شما باید بدونین، منم فکر کردم همه چی شوخیه

اولین چیزی که هس بنظرم یکی قصد بهم زدن زندگیتو داره 

دوم باید میزاشتی ثابت شه تا مطمعن بشی بعد محکم پیش بری نباید برو همسرت میزدی 

ولی حالا که دیگه متاسفانه دستت ب جایی بند نیست یعنی خودتم نمیدونی حقیقت داره یا نه که نظر منو بخای نداره ی مرد هیچوقت نمیاد وقتی بفهمه زنش با یکیه از پیاماشون عکس بگیره واسه زن طرف بفرستت کی چی بشه مثلا؟

با این اوصاف بهترین کار اینه؛تو یه موقعیت مناسب به همسرت بگو من راجبت اشتباه کردم البته از اولشم شک داشتم ولی خب زود تصمیم گرفتم به هرحال متاسفم من قد چشمام بهت اطمینان دارم و تو همیشه بهم وفادار بودی اگه امکانشم هست بهش الکی بگو خودمم در جواب اون اقا نوشتم این وصله ها به همسر من نمیچسبه من بهش اطمینان دارم خودتو خسته نکن

که در اصلم باید همینکارو میکردی

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
اولین چیزی که هس بنظرم یکی قصد بهم زدن زندگیتو داره  دوم باید میزاشتی ثابت شه تا مطمعن بشی بعد ...

اول مرسی عزیزم که برام تایپ کردی نظرتو یه دنیا ممنون.

منم به اون طرف ک بهم پیام داده، گفتم که من به شوهرم از چشمام بیشتر اعتماد دارم، پس شما هم مزاحم نشو.

اما اینکه یکی داره اذیتم میکنه مطمئنم اما چیکار کنم هی با خودم میگم آخه چرا یکی باید این‌ همه وقت بزاره ک منو اذیت کنه 

اره پیج شوهرمو ک خیلیا دارن مطمئنم و میدونم هرکی بوده آشنا بوده اما نمیفهمم چرا این کارو کردن. بعدم ...

شک نکن عزیزم ‌.ولی حواست جمع باشه.مطمن باش‌ کسی با شما یا همسرت لج بوده یا از حسادت و لجبازی اینکارو کرده.بعدش چرا باید بیاد بگه.‌اگه خودش هست با شوهرت که خودشو لو نمیداد اگه کسی دیگم بود خوب اون طرف خیلی بهش نزدیکه که تونسته چتش رو ببینه پس دراینصورتم اونو لو نمیداد.

خیالت راحت خبری نیست

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️