2777
2789
عنوان

خیانت 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3144 بازدید | 100 پست
نمیدونم اما اونی که به من پیام داد بهم گفت که شوهرت بی ناموسی کرده و به ناموس من پیام داده و من پدرش ...

نمیدونم ...ولی هیچکس بی دلیل این کارو نکرده

چشماتو بیشتر بازکن 

ببین شوهرت چ کرده ...شاید دختر مختری سر کار گذاشته بعدم ولشکرده باشه ..یاچمیدونم تجاوز مجاوز ...

ولی شوهرت چقشنگ‌پا داده ...البته ببخش اینو میگم

بهتره پیگیر بشی ...گذشته آدما خیلی مهمه

کاربریم دو نفره هستیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شک نکن عزیزم ‌.ولی حواست جمع باشه.مطمن باش‌ کسی با شما یا همسرت لج بوده یا از حسادت و لجبازی اینکارو ...

هی با خودم اینا رو میگم اما نمیتونم دلمو راضی کنم، همش میگم نکنه واقعا اون چتا کار شوهرم بوده باشه

نمیدونم ...ولی هیچکس بی دلیل این کارو نکرده چشماتو بیشتر بازکن  ببین شوهرت چ کرده ...شاید دخت ...

😭😔😭 نمیدونم،  من تا قبل این جریان اصلا همچین چیزایی راجب شوهرم تصور نمیکردم اصن

اول مرسی عزیزم که برام تایپ کردی نظرتو یه دنیا ممنون. منم به اون طرف ک بهم پیام داده، گفتم که من به ...

خب پس جواب خودتم حتما به همسرت نشون بده منظورم این بود بزار شوهرت فک نکنه خیانت بکنه و نکنه رفتارت یجوره 

یکی که حسوده یا دشمنه با همسرت یا خودت گلم من خودم یه نمونش بیخ گوشم 

یبار خونه مادرشوهرم بودم همه بودیمجاریم اومد گفت چرا جلو شوهرتو نمیگیری به من متلک انداخته و کلی داد و بیداد

چندسالم هست باهم قهرن قبل ازدواجم باهمسرم من حتی دلیلشو نمیدونم 

ولی اون روز با اینکه خیلی گیج بودم محکم توروش واستادم یه جوابی بهش دادم که برق خوشحالی تو چشم همسرم معلوم بود 

از اون روز به بعدم خیلی کارا کرده زندگیمو خراب کنه 

شاید دوروبر توم باشه مث همین

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 

باز خوبه الان فهمیدی ...کلن من ب شوهرت شک دارم 

چت کرده ...اگه چتی نداشت میگفتم کسی میخاد زندگیتو خراب کنه حسادت کرده ...ولی اینکه چت کرده نمیشه گفت حسادته ...ماجرا چیزی دیگه ای هست ..سعی کن دنبالشو بگیری ..حداقل میفهمی شوهرتچجور آدمی هست ..میتونی بریباهاش زندگی کنیبا خیال راحت..یا نه دستش برات رومیشه ...و خودتو نجات میدی ...امیدوارم ب خیر بگذره

کاربریم دو نفره هستیم 

عزیزم باور کن من بهت اطمینان میدم ۸۰ درصد شوهرت اطلاعی نداره پس خودتو غصه نده دوسه روزه فکرش از سرت میره 

اخه با خودت فک کن شوهر اون زن رو چه حساب باید بهت اینارو بگه؟؟

خب پس جواب خودتم حتما به همسرت نشون بده منظورم این بود بزار شوهرت فک نکنه خیانت بکنه و نکنه رفتارت ی ...

اوهوم ، خوشبحال شما ک تو شرایط حساس سریع به خودت میای. من اصلا این اسکرین شات ک فرستاده بود تا بیام بخونم و ذهنم به کار بیفته، اون طرف دیلیت اکانت کرده بود

عزیزم باور کن من بهت اطمینان میدم ۸۰ درصد شوهرت اطلاعی نداره پس خودتو غصه نده دوسه روزه فکرش از سرت ...

آخه پیاماش مثل طرز پیام دادن همسرم هست، برا همین شک کردم. اما بازم نمیدونم چرا اون آقا بیاد به من بگه از این چیزا، عوض اینکه بره سراغ خود شوهرم 

[QUOTE=195610830]اوهوم ، خوشبحال شما ک تو شرایط حساس سریع به خودت میای. من اصلا این اسکرین شات ک فرستاده بود تا بیام ...[/QUOTE

مرسی گلم منم سخت ب اینجا رسیدم 

تجربه ی دقیقا مشابهتو داشتم دلم میخاست بدردت بخوره

چیزی و که نمیتونی ثابت کنی رهاش کن از فکرت 

باز خوبه الان فهمیدی ...کلن من ب شوهرت شک دارم  چت کرده ...اگه چتی نداشت میگفتم کسی میخاد زندگ ...

دستم به هیچی بند نیست، نمیدونم از کجا پی‌گیر قضیه بشم، اون طرف دیلیت اکانت کرده، شوهرم هیچ حرفی نمیزنه. کلا تو برزخ گیر افتادم😭

خسته شدم از اینستا پر شده از خانم هایی که سب درآمد دارن و شوهر های بی ثباتی که هوس میکنن

اینقدر لباس و آرایش آنچنانی دارن، حتی خانم ها هم جذبش میشن، چه برسه به یه آقا

وقتی سر برمیگردونن نگاه خانم خودشون میکنن دلزده میشن

واقعا لعنت به اینستاگرام

نمی‌دونم چرا هستش، که اینقدر باعث اختلاف میشه

⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩و خدایی که به شدت کافیست....⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩
[QUOTE=195610830]اوهوم ، خوشبحال شما ک تو شرایط حساس سریع به خودت میای. من اصلا این اسکرین شات ک فرس ...

نمیتونم ثابت کنم اما طرز پیام دادن همسرم دقیقا مثل وقتایی هست که به خودم پیام میداد