2777
2789
عنوان

چرا بچه دختر بشه ؟

296 بازدید | 48 پست

خوشتون نمیاد؟

مگر خودتون مادر نیستید ؟

مگه قبلا دختر نبودید 

نسل حضرت محمد صل 

با حضرت فاطمه ع ادامه پیدا کرد 

چرا دیدتون نسبت به دختر بده 

دختر یعنی آرامش یعنی نعمت 

من الان یه خواهر ۵ساله دارم 

عزیزه ،فرشته است 

😔چرا نمگیید بچه سالم باشه 

همش دعا که پسر بشه 

تروخدا دعا کن پسر بشه 

🥺مگه دخترا چشونه؟

یڪ نفر ماندھ از این قوم کھ بر می‌گردد !

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچییشون نیست کسایی که اینو میگن هنوز تو قرون وسطا گیر کردن!

لااقل هرچیو می ترکونین گوگلو نترکونین من باهاش خاطره دارم💔 گوگل یار غارم بود پاره تنم بود.. هرچی نمیدونستم درجا زارت تو گوگل سرچ می کردم.. با من این کارو نکنید من جوونم آسیب میبینم میام شلوارتون و میکشم پایینا:(

هرکس یه چی دوس داره خب سلیقه ایه من پسردوس دارم شوهرم دختر

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖

کلا فرهنگ هممون از اول اینطوری جا افتاده

باید اصلاحش کنیم

ولی خب مثلا دلیل علاقه خودم به بچه پسر اینه که ما سه تا خواهریم و داداش نداریم از اون طرفم خودم ی گل دختر دارم

بخاطر همین طبیعیه دلم بخواد بچه بعدیم پسر بشه

چالا خانواده شوهر و مامانم اینا همیشه میگن اول سالم ولی ترجیحا دختر 

نمیدونم چرا بعضیا اینقدر پسر داشتن مهمه براشون البته برای اینکه جنسیت برتر میگن منظورمه وگرنه سالم باشه اونش فرق نمیکنه