2777
2789
عنوان

چرا بچه دختر بشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 48 پست

تو هر خونه ای باید یه دختر باشهاین اعتقاد منه.😘😍😍😍

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا فرهنگ هممون از اول اینطوری جا افتاده باید اصلاحش کنیم ولی خب مثلا دلیل علاقه خودم به بچه پسر ا ...

آره طبیعیه 

اما بعضیا چه خودشون چه آروزی اطرافیانشچن کلا حاملگی اول و دم و آخر میگن کاشکی پسر باشه 

کاشکی پسر باشه 

یڪ نفر ماندھ از این قوم کھ بر می‌گردد !
دقیقا خدایی نثلا من اگه پسر داشتم دلم میخواست حتما بچه بعدیم دختر بشه و بلعکس

من هنوز دنیا نیومدت پسرم میگم بچه بعدیم به لطف خدا ان شاء الله دختر باشه.پسر نعمته دختر برکت

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜
آره طبیعیه  اما بعضیا چه خودشون چه آروزی اطرافیانشچن کلا حاملگی اول و دم و آخر میگن کاشکی پسر ...

وااای نه خو مگه حالا پسر چیه هر دوتاش خوبه

خدایی دختر چراغ خونه است

دختره که مناسبتا یادشه و خونه رو شاد می کنه 

دختره که به بابا اصرار می کنه بریم خرید یا مسافرت

وگرنه پسرا که اصلا خونه نمی مونن همشم سرشون تو گوشیه اگه بمونن😂