2777
2789
من توشیشم هنوزشکمم بزرگ نشده😢دوکیلوهم کمترشدم

من هفته۱۷هستم۸کیلو اضافه کردم 

اصلا ما ندارم برم قدم بزنم حتی

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند ماهشه

بچه دومشم هست

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
توکه ازدور جار میزنه😅

🤣🤣🤣امروز رفتم ازمایش دادم بتام ۴۳۹ بود دکتر نرفتم هنوز همینطور دلی میگم دو هفتمه

بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره

تو شیش نه اصلا نیم کیلو زیاد کردم فقط 

دکی دیگ همه ی قرصارو روزی یکی نوشته

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

کیا تو ۵ماه هستن؟ بچه ها شمابیزون برین کسی میفهنه حامله این ؟ 

من تو ماه ٥هستم نه كسي متوجه نميشه  

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
چرامن اینجوریم پس😔😥

خوش شانسی خواهر

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
من 5 ماهم 4 روز دیگه اینا تموم میشه میرم تو 6 اره معلومه حاملم. ولی با مانتو بعضیا نمیفهمن با لباس ...

من ۱۰ روز دیگه ۵ ماهم تموم میشه. بالباس خونه هم زیاااد مشخص نیست مگر تنگ باشه لباسم...