2777
2789
منم بچه دومم هست... شکمم بیشتر ازاولیه ....ولی کسی متوجه نمیشه

چه جالب نه برای من واضح هست سر بچه اولم اصلا معلوم نبود الان اندازه۷ماهگی اون شکم دارم 

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
میترسم نی نیم ریزجثه باشه

نه بابا اگه بود سونو نشون میداد 

من بچه اولم۲۰کیلو اضافه کردم بچه م۳کیلو نیم بود 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ربطی نداره من تو بارداری قبلی کلا ده کیلو هم اضافه نکردم اما دخترم ماشاالله وزنش خوب بود...

بچه تو سونو وزنش رو میزنن اگ کم باشه دکی بهت تقویتی میده

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

ربطی نداره شاید بچه تو پهلوتون هست و اینکه اصلا به شکم ربطی نداره مهم اینه تو سونو اندازه رحم و اینا طبق ماهتون طبیعی باشه

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
دقیقا عین منی تو

خخخ هرکی میبینه میگه البته خیلی هم گنده نیس ولی نسبت به بچه اولم زود معلوم شد سر اون مثلا۴ماهگی اصلا معلوم نبود مردم رو میدیدم حسرت میخوردم یادش بخیر 

خداکنه

اره ببین خدای نکرده کم وزن و ریز باشه تو سونو معلوم میشه الان خیلی توجه می‌کنن به باردارها البته خب به ژنتیک هم ربط داره و از همه مهمتر سلامتیه بچه هست

نه توسونوک همه چی نرمال بوده مرسی عزیزم

خب خداروشکر