2777
2789
عنوان

جنسیت بچه

158 بازدید | 28 پست

خانوما وقتی اولین بار جنسیت بچه رو فهمیدین چه حالی شدین من میگفتم هردو فرق نداره ولی الان که فهمیدم ناراحت شدم

موقع انتی گفتن احتمالا دختره ولی موقع آنومالی گفتن پسره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چونکه خیلی با دخترت تو ذهنت خاطره ساختی الان خورده تو ذوقت 

شاید. چون کلی لباس دخترونه مد نظرم بود حتی اسمشم انتخاب کردم. به این فکر میکتم که یروز مادرشوهر میشم ناراحتم😣

براهمین میگم تو ان تی هرچی گفتن خیلی جدی نگیرین تا آنومالی صبر کنین 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
شاید. چون کلی لباس دخترونه مد نظرم بود حتی اسمشم انتخاب کردم. به این فکر میکتم که یروز مادرشوهر میشم ...

منم هنوز جنسیت مشخص نیست نمیدونم اصلا برام مهمه یا نه ولی اگه پسر باشه نمیدونم باید چطور تربیتش کنم درواقع چطور برخورد کنم که خوب تربیت بشه ، تربیت پسرا چون بعدها با دوستاشون بیشتر در ارتباطن یکم سخت تره نگرانم ... عزیزم انشاالله صالح باشه 

منم هنوز جنسیت مشخص نیست نمیدونم اصلا برام مهمه یا نه ولی اگه پسر باشه نمیدونم باید چطور تربیتش کنم ...

اره عزیزم منم تربیت پسرو خیلی میترسم چون داداش که نداشتم 3تا خواهربودیم اطرافم هیچ فامیل پسری هم نبود اصلا با اخلاقیاتشون آشنا نیستم نمیدونم از پسش برمیام یا نه