2789
عنوان

جنسیت بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 28 پست

من وقتی جنسیت بچه ام فهمیدم خیلی تو ذوقم خورد آخه همش فکر میکردم بچه ام پسره همه هم میگفتن.... اشتباه کردم یه مدت ناراحت بودم ولی الان که ۳۰هفتمه دخترم تموم زندگیمه اسم براش انتخاب کردیم خیلی دوسش دارم..ولی اوایل نمی‌تونستم قبول کنم..هرکی دیونه هس به حرفهای دیگران توجه کنه که میگن بچه چیه😍😍🤤

دخترم زندگیمه❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من وقتی جنسیت بچه ام فهمیدم خیلی تو ذوقم خورد آخه همش فکر میکردم بچه ام پسره همه هم میگفتن.... اشتبا ...

ایشالا منم همینطوری شم 

ولی از قدیم عاشق دختر بودم میگفتم یه دختر بیارم دیگ هیچی نمیخوام😁

اره عزیزم منم تربیت پسرو خیلی میترسم چون داداش که نداشتم 3تا خواهربودیم اطرافم هیچ فامیل پسری هم نبو ...

ما هم 3تا خواهر بودیم دوست داشتم بچه ام پسر باشه اوایل اصلا نمی‌تونستم بچه ام رو قبول کنم.😢🥺

خواهرات ازدواج کردن؟؟؟

دخترم زندگیمه❤️
ایشالا منم همینطوری شم  ولی از قدیم عاشق دختر بودم میگفتم یه دختر بیارم دیگ هیچی نمیخوام😁

مطمئن باش همینطوری میشه مخصوصا وقتی میخوای براش وسایل بگیری ای جونم دلت آب میشه😍😍😍جالبه با اینکه بردار نداشتی دوست داشتی بچه آت دختر میبود

دخترم زندگیمه❤️
یعنی کی میرسم به ۱۸ هفته ؟😭 چرا فکر میکنم خیلییی زیاده 😭

نه عزیزم این فکرا نکن با لذت بهشون نگاه کن..به این فکر کن این روزا میگذره و برنمی‌گرده...وقتی ۲۴هفته شدی تکون خورد نگم برات اصلا دلت نمیخواد بگذره دلت میخواد زمان وایسه

دخترم زندگیمه❤️
ما هم 3تا خواهر بودیم دوست داشتم بچه ام پسر باشه اوایل اصلا نمی‌تونستم بچه ام رو قبول کنم.😢🥺 خواه ...

اره ازدواج کردن یکیشون پسر داره یکیشون دختر ولی انقد هممون دختر دوست داریم اونکه پسر هم داره میخواد یه دخترو حتما بیاره 😃

اره ازدواج کردن یکیشون پسر داره یکیشون دختر ولی انقد هممون دختر دوست داریم اونکه پسر هم داره میخواد ...

ایشالله سالم باشید.در پناه خدا..ولی مطمئن باش عاشقش میشی.😍

دخترم زندگیمه❤️