2777
2789
عنوان

به شوهرم چی بگم

185 بازدید | 11 پست

رفته بودم برای عروسی برادرم یه لباس عزوس سفید بخرم شوهرم یه اباس عروس صورتی پسندید و گیر داد همین قشنگتره بخر و رو دلم اون یکی لباسه موند این یکیه لباسه اولا پشتش بلنده ممکنه یکی پاش به لباسش گیر کنه بیفته بچه ، از اونوزم رنگش دوست ندارم و برای عروسی داییش دوست داشتم لباسش سفید باشه خود داییش هم ذوق داشت بچه من لباس عروس بپوشه با مغازه دار هم شرط کرده بودم تا امروز برام عوض کنه مامانم ابنا هم لباس بچه ارو دیدن میگفتن سفید شیکتره بگیری خلاصه از وقتی اونا هم نظر دادن و من میخوام برم عوض کنم کلی دعوا زاه انداخت که نظر من اهمیت نمیدی و من میکم این قشنگتره حالا تصمیم گرفتم این لباس بزارم برای تولدش بپوشه برای عروسی داییش برم همون سفید بخرم یه مقدار پول دارم میخوام با اون برم بخرم که شوهرم خبر نداره جمع کردم مامانم هم بهم قبل ابنکه لباس بخرم پول داده بود یه مقدارپول لباس بده به خاطر دوست داشتنش به نوه اش که من به شوهرم نگفته بودم و برای خودم پس انداز کرده بود حالا با پول مادرم و سه مفدار هم خودم روش بزارم میخوام برم بخرم و‌ به شوهرم بگم ناراحت میشه پول داشتم و نگفتم و میدونم پولدو تا لباس نمیده و دوباره دعوا راه میندازه چرا میخوام عوض کنم نمیدونم بارچه زبونی باهاش حرف بزنم راضی بشه برم اونم بخرم اینم نکه داریم و اینکه بگم پولشو از کجا اوردم

خب حالا سفید بپوشه یا صورتی چه فرقی داره ؟ یه شبه دیگه  رد بشه میره 

ولی اگر مخالف حرف شوهرت رفتار کنی یه عمر میمونه رو دلش و همش دنبال تلافی کردنه 

پیوند زن و شوهری و خانوادگی خیلی خیلی با اهمیت تر از این مراسم ها و حرف و حدیث هاست

" homo homini lupus " انسان گرگ است برای انسان .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم پولا بده مادرت بره بخره کادو کنه بیاره بگه من گفتم نوه قشنگم لباس سفید بپوشه اون صورتی را هم تولدش بپوشه الکی بگو مامانم خریده بزار شر بخابه مادرتون بگن کادو عروسی دایی جونشه 

شرمنده ام که بی تو هنوز نفس میکشم (پدر
خب حالا سفید بپوشه یا صورتی چه فرقی داره ؟ یه شبه دیگه  رد بشه میره  ولی اگر مخالف حرف شو ...

اخه اون لباس مناسب عروشی نیست عروسی داییش هم هست به درد تولد بیشتر میخوره باشه بلند هم هست یکی پاش بره رپی لباسش بچه میفته

اخه اون لباس مناسب عروشی نیست عروسی داییش هم هست به درد تولد بیشتر میخوره باشه بلند هم هست یکی پاش ب ...

اگه عکس داری بفرس تا بهتر نظر بدیم

خدا میگه: «من حَیثُ لا یَحْتَسِبُ» یه‌ جوری کمکت می‌کنم، که فکرشم نکنی :)🤍 ️ 

سلام

به عنوان یک مرد میگم :

به نظرش احترام بگذار . هیچوقت این کار رو نکن و با همون لباس صورتی ببرش عروسی در غیر اینصورت این بی توجهی تا مدت ها از ذهنش نمیره و برای هر چیزی باهات مخالفت میکنه تا نظرش رو بهت تحمیل کنه 

فعلا هم در مورد پس انداز چیزی بهش نگو (در یک موقعیت دیگه ای بهش بگو). 

اخه اون لباس مناسب عروشی نیست عروسی داییش هم هست به درد تولد بیشتر میخوره باشه بلند هم هست یکی پاش ب ...

سخت نگیر 

تولد و عروسی و این چیزا تهش چند ساعته 

مسلما همه هم حواسشون هست لگد نکنن لباس همدیگرو 

الکی به کام خودتون تلخ نکنید مراسم برادرتون رو 

انشالله که مبارک باشه و خوشبخت باشن

" homo homini lupus " انسان گرگ است برای انسان .

بنظرم داییش که عروسیش بخره برا دخترت یا مادرت به عنوان هدیه.خودتون اگه خریدید شوهرتون ناراحت میشه میبینید که لج کرده.

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱