2777
2789

دختر عموم فوت شده ما قرار بود عید غدیر بریم خونمون حالا غدیر ۲۰ روز از چهلم دخترعموم میگذره منم دوسال و خورده ای عقدم دیگه خسته شدم میخوام برم خونه خودم به خاطر کرونا که عروسی نمیشه تالار و اینا میخوام یه عروسی حیلی خودمونی بگیرم برم 

اخه چرا شانس من اینجوریه 😥

این همه میخوای خرج چی کنی 

یه مجلس خودمونی بگیر   جای جشن  ب شوهرت بگو برات طلا بخره  یا  خونه بخرید 

ولی یه ارایشگاه توپ با اتلیه برو ک ب دلت نمونه 

من خودمم پارسال همینکار کردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره برید از عموت اجازه بگیرید بعدش یه عروسی مختصر

زنعموم اخلاقش خیلی یه جوریه حالا یکی از فامیل های دورمون روز ازدواج قرار بود بره خونش دختره سنش بالاس ۴۶ سالشه قرار بود خونه عروسی بگیره زنعموم گفته بود باشه بگیر منم از شهر میرم بیرون 😐 یعنی چی اخه این حرفا این دهتر بیچاره هم گف هیچی نمیگیره اصلا همینجوری میره خونش خیلی ناراحتم دختره بعداز چندین سال بالاخره میخواس عروس بشه که باعثش شد

این همه میخوای خرج چی کنی  یه مجلس خودمونی بگیر   جای جشن  ب شوهرت بگو برات ...

همون یه مجلس خیلی خودمونی فوقش ۴۰ نفره اگه فامیلای من بیاد 

الهی خوشبخت شی چن نفر دعوت کردی؟ دلت عروسی خوب نمیخواست ؟

عزیزم.عقد اگه لباس عروس نپوشیدی خب باید بپوشی.یکی از آشناهامون عقد جشن نگرفت واسه عروسیش هم رفت آتلی ...

دوسال پیش بود عقدم قرار بود جشن باشه ولی دعوا شد نشد خیلی غریبانه شد فقط خانواده خودمو شوهرم عصری رفتیم محضر و تموم خیلی دلم واسه خودم میسوزه

همون یه مجلس خیلی خودمونی فوقش ۴۰ نفره اگه فامیلای من بیاد  الهی خوشبخت شی چن نفر دعوت کردی؟ د ...

ما هم ۴۰ نفر شدیم   شوهرم از کزونا میترسید  اصلا زیر بار عروسی نمیرفت  خدایی پولی هم برای تالار نداشتیم  حداقل باید ۲۰٫۳۰ تومن خرج میکردیم  دیگه با اصرار خودم  مجلس خودمونی گرقتم و همراه شوهرم رفتم شهر غریب

پشیمون نیستم  چون  دوران عقدم خیلی گند بود  یک سال و نیم بود  ن دختر بابام بودم ن زن شوهرم    از وقتی عروسی گرقتم خیلی مشکلاتم کمتر شد 

البته من دقیقا دو هفته بعد از مراسمم بردار شوهر  حوونم ب رحمت خدا رفت  و همه گفتن خدارو شکر عروسی گرفتین 

ب نظرم بستگی به روحیه خودت داره    درسته  اگه مراسمت خیلی توپ نباشه  خیلی چیزا رو ممکنه ازدست بدی  از اون طرف ارامش زندگی متاهلی رو پیدا میکنی 

من نمیدونم اینایی که چند ساله عقد هستن  چه طاقتی دارن 

ما هم ۴۰ نفر شدیم   شوهرم از کزونا میترسید  اصلا زیر بار عروسی نمیرفت  خد ...

اره واقعا من خودمم احساس میکنم خونه خودم خیلی مشکلاتم کمتر میشه قصد دارم همچین کاری کنم