بچه ها بعد یسال انتظار و دعا و نذر و نیاز و دوا و دکتر یعنی خدا و امام رضاش عیدی منو دادن؟؟؟😭ِزمایش دادم عصر ساعت۷ جواب میاد بچه ها زیر۵دقیقه اینجور شد من ب عمرم بی بی چکام هاله نداشت میگفتم یعنی میشه منم یروز بیبی چک مثبت ببینم تاپیکشو بزنم😭🙏🏻
صدای خنده ی خدارامیشنوی؟!دعاهایت را شنیده🤲و به آنچه محال میپنداری میخندد🙂
در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
الهی ک خدا دله همه رو شاد کنه حاجت همه رو بده خدا خیلی بزرگ و مهربونه عزیزم ان شالله مشکلتون رفع میش ...
خداکنه صدای ما رو هم بشنوه
بچم تنها نمونه
ممنونم گلم
خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
امام رضا عیدیتو بهت داد خد کنه به منم بده وبقیه منتطرا🙏🙏🤲🤲🤲🤲
تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲
آزمایشو گرفتی به منم خبر بدی ها بیشتر و بیشتر برات ذوق کنم 😍😎😘😀🥰🎈
ایشالله حال تو رو بقیه هم تجربه کنن 🙏🌷
در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
اسی آزمایش تو گرفتی تگ کن بیام... منکه میدونم متبته
خدااااا یا شکر
تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲
وای من هنوز آزمایشمو نگرفتم میگی مثبته دلم ریخت براش😭❤❤❤❤❤
جوابو گرفتی؟
1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته