2777
2789
عنوان

یعنی مثبته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 43 پست

مبارکت باشه گلم 

سالم بغلش بگیری 

عمرش طولانی و باعزت 

حالتو خریدارم  

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

مشکلتون چی بود عزیزم

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس میکنم پسره نی نی ت  

گلم میشع برام دعا کنی خدا حاجت روام کنه؟ مرسی😍❤❤

انشاءالله نی نی خوشگلت به سلامتی بغل بگیری

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺

چقد عین منی 

منم تا باحال بی بی چک مثبت یا هاله دار نداشتم تا اسفند ماه هاله افتاد 😍😍😍و باردار بودم 

خداروشکر عزیزم مبارکه انشالله بارداری و زایمان راحت داشته باشی 

من عیدیمو از امام علی گرفتم 😍😍😍

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

چقد عین منی  منم تا باحال بی بی چک مثبت یا هاله دار نداشتم تا اسفند ماه هاله افتاد 😍😍😍و بار ...

عزیزم الهی شکر نینیت سالم بیاد بغلت گلم برام دعا کن مامان شده باشم

صدای خنده ی خدارامیشنوی؟!دعاهایت را شنیده🤲و به آنچه محال میپنداری میخندد🙂
عزیزم الهی شکر نینیت سالم بیاد بغلت گلم برام دعا کن مامان شده باشم

انشاالله که بارداری عزیزم 💕

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

اول لوله هام بسته بود تنبلی هم داشتم

خداروشکر تمام شدن روزای سخت انتظار 

ازمایش ک گرفتی تگم کن بدونم نتیجشو هرچند ک میدونم مثبته😉❤️

یع خوانندع خاموش بودم 😐که تبدیل شدم بع یع خواننده فعال 🤪😁...چ بسا سابقم از بعضیاتون بیشترم باشع🤭 ....اصن دلمم مخاد تو همه تاپیکا نظر بدم😕🤨😅....طُ مآهِـ عآصِمُونِهـ منی∞🌸🎈یع آدم متاهل و متعهد😉🤭...دوست دارم آقایی جونم😍❤️...دعاکنید انشالله آبان ماه بدون مشکل عروسی بگیرمو💃 و سال دیگش عکس بی بی چک مثبت براتون بزارم🤪🤪😐😍❤️ و اینجوری شم🤰🤱
حس میکنم پسره نی نی ت    

وای من هنوز آزمایشمو نگرفتم میگی مثبته دلم ریخت براش😭❤❤❤❤❤

ازمایش ک گرفتی تگم کن بدونم نتیجشو هرچند ک میدونم مثبته😉❤️

حتمنننن

حتمنننن

😍😍😍😍😘😘😘

یع خوانندع خاموش بودم 😐که تبدیل شدم بع یع خواننده فعال 🤪😁...چ بسا سابقم از بعضیاتون بیشترم باشع🤭 ....اصن دلمم مخاد تو همه تاپیکا نظر بدم😕🤨😅....طُ مآهِـ عآصِمُونِهـ منی∞🌸🎈یع آدم متاهل و متعهد😉🤭...دوست دارم آقایی جونم😍❤️...دعاکنید انشالله آبان ماه بدون مشکل عروسی بگیرمو💃 و سال دیگش عکس بی بی چک مثبت براتون بزارم🤪🤪😐😍❤️ و اینجوری شم🤰🤱
وای من هنوز آزمایشمو نگرفتم میگی مثبته دلم ریخت براش😭❤❤❤❤❤

آره عزیزم مثبته دیگه بی شک 

برای منم دعا کن دوساله واسه دومی اقدام کردم اما نشده 

مشکل از همسرمه افت شدید اسپرم ناگهانی