2777
2789
عنوان

یعنی مثبته؟

420 بازدید | 43 پست

بچه ها بعد یسال انتظار و دعا و نذر و نیاز و دوا و دکتر یعنی خدا و امام رضاش عیدی منو دادن؟؟؟😭ِزمایش دادم عصر ساعت۷ جواب میاد بچه ها زیر۵دقیقه اینجور شد من ب عمرم بی بی چکام هاله نداشت میگفتم یعنی میشه منم یروز بیبی چک مثبت ببینم تاپیکشو بزنم😭🙏🏻

صدای خنده ی خدارامیشنوی؟!دعاهایت را شنیده🤲و به آنچه محال میپنداری میخندد🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای مثبته خدارو شکر  تبریک میگم عزیزم

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 

عزیزم تبریک می گم ان شالله بسلامتی نی نی قشنگتو در اغوش بگیری😍🤲

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  

حال خوبتو خریدارمممم😍😍😍

یع خوانندع خاموش بودم 😐که تبدیل شدم بع یع خواننده فعال 🤪😁...چ بسا سابقم از بعضیاتون بیشترم باشع🤭 ....اصن دلمم مخاد تو همه تاپیکا نظر بدم😕🤨😅....طُ مآهِـ عآصِمُونِهـ منی∞🌸🎈یع آدم متاهل و متعهد😉🤭...دوست دارم آقایی جونم😍❤️...دعاکنید انشالله آبان ماه بدون مشکل عروسی بگیرمو💃 و سال دیگش عکس بی بی چک مثبت براتون بزارم🤪🤪😐😍❤️ و اینجوری شم🤰🤱

مبارکه😍😍😍😍وایی مثبته عزیزم انشاءالله به سلامتی باشه❤❤

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
مبارکه عزیزم 🤩🤩ایشالا بارداری خوبی داشته باشی وسالم بیاد بغلت ❤❤❤تو این حال خوبت برامنم دعا کن نین ...

الهی آمین 😭🤲🏻

صدای خنده ی خدارامیشنوی؟!دعاهایت را شنیده🤲و به آنچه محال میپنداری میخندد🙂