2777
2789
عنوان

پلیس فتا

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شات گرفنه باشه چی

خب باشه میگی من نبودم اسم منو کپی کردن 

بعدم که دیلیت بزنی دیگه امار نمیتونن در بیارن 

تتلیتی♡🤘...                            تمومه تایپکای سایتو که شمع بچینی من باهات قهرم:/!!!     
خیلی حالم بده کسی که 6.7 شال باهاش بودم منو فروحت به یک زنی که هررروز شوهر میکنه جدا میشه هرشب بایک ...

خب فروخت میخوای چکار کنی خودتو بکشی ببین فلانی مال من بود وقتی طرفت خیانت میکنه دو دستی تقدیم کن بره بابا

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند
دلیتم بزنم عکسم رو ایسنتام بوده شاتش چی

میگی سواستفاده کرده و پیج ساخته 

یا فحشاتو پاک کن و اسم کاربریتو عوض کن

با شات میخواد چکار کنه 

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
خب فروخت میخوای چکار کنی خودتو بکشی ببین فلانی مال من بود وقتی طرفت خیانت میکنه دو دستی تقدیم کن بره ...

چرا به خیانت کرد ولی به اون زن که هرروز یک شوهل میکنه اصلا هیچی نداره فقط زبون داره خیانت نمیکنه

لطفابرای زندگیم دعاکنید
چرا به خیانت کرد ولی به اون زن که هرروز یک شوهل میکنه اصلا هیچی نداره فقط زبون داره خیانت نمیکنه

دیگه همینه یاد بگیر اینطوری باشی.بدرک که رفت لیاقت نداشت دختر مگ مهم تراز خودت تو جهان هست بیخیال بابا من درکت میکنم 

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند
دیگه همینه یاد بگیر اینطوری باشی.بدرک که رفت لیاقت نداشت دختر مگ مهم تراز خودت تو جهان هست بیخیال با ...

واقعا بعضی ها چجوری مگه حرف میزنن که هرچی بگن همون میشه

لطفابرای زندگیم دعاکنید