2777
2789
عنوان

بارداری

120 بازدید | 20 پست

خانوما هفته ۲۰ هستم تو خواب اصلا متوجه نمیشم که بلند بشم بشینم و پهلو به پهلو بشم یا حتی آروم از این پهلو برم رو پهلوی دیگه شب که میخوابم صبح چشمامو باز میکنم کلی استرس میگیرم که نکنه بند ناف پیچیده باشه دور گردنش.تاحالاهم اصلا تکون نخورده بنظرتون چیزی شده؟😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۳۲ هفتم تا الان یک بار هم پا نشدم بشینم پهلوبه پهلو بشم دکترا میگن اصلا ربطی به حرکت مادر نداره بندناف بعدشم ۲۰ هفته هنوز کوچیکه بعد ۲۵ هفته بیشتر متوجه حرکاتش میشی نگران نباش

من ۳۲ هفتم تا الان یک بار هم پا نشدم بشینم پهلوبه پهلو بشم دکترا میگن اصلا ربطی به حرکت مادر نداره ب ...

عزیزم شما شاید متوجه میشی آروم پهلو به پهلو میشی حتی اگه بلند نمیشی بشینی من خوابم میبره اصلا نمی‌فهمم چجوری تو خواب از این پهلو میرم رو اون پهلو نمیدونم چرا هرکار میکنم تو خواب نمی‌فهمم.

اولا براتکون زوده...دوما حرکات مادرربطی ندارع ب پیچیدن بندناف دکترم ودکترای دیگه گفتن اینو....این باورغلط وقدیمه همین الان سرچ کن بخون

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
اولا براتکون زوده...دوما حرکات مادرربطی ندارع ب پیچیدن بندناف دکترم ودکترای دیگه گفتن اینو....این با ...

شماهم یعنی بلند نمیشی بشینی یا آروم ازاین پهلو روتون پهلو بری؟اصلا تو خواب متوجه میشین؟

اره دقیقا ی روز خیلی تکون میخوره ی روزم اینجوری.همش استرس میگیرم

زیره هفته  سی اینطوریه بعدش منظم میشه حرکاتش 

از بارداریت لذت ببر ب جای استرسای الکی خرابش نکن 

دوران بارداری خیلی شیرینه قدرشو بدون 

عزیزم شما شاید متوجه میشی آروم پهلو به پهلو میشی حتی اگه بلند نمیشی بشینی من خوابم میبره اصلا نمی‌فه ...

شکمت بزرگ بشه خود به خود موقع جابه جایی آروم حرکت میکنی من تا ۲۵ هفته رو شکمم میخوابیدم صبح با کلی نگرانی پا میشدم ولی شکر خدا چیزی نشد 

زیره هفته  سی اینطوریه بعدش منظم میشه حرکاتش  از بارداریت لذت ببر ب جای استرسای الکی خراب ...

ن بابا چه لذتی دکتر استراحت بهم داده همش دراز کشیدم .جفتم خلفی مارژینال هست گفت امکان داره بیفتی رو خونریزی استرس این ی طرف اینم که تو خواب متوجه نمیشم و صبح استرس میگیرم ی طرف

شکمت بزرگ بشه خود به خود موقع جابه جایی آروم حرکت میکنی من تا ۲۵ هفته رو شکمم میخوابیدم صبح با کلی ن ...

جدی ؟ن من رو شکم نمیتونم بخوابم از همون اول بارداری دلم درد میگرفت اگه رو شکم میخوابیدم فقط مشکلم همینه که تو خواب متوجه نمیشه فقط کاش شکمم بزرگ میشه بفهمم دیگه

2790
2778
2791
2779
2792