2777
2789
عنوان

☝️یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 73 پست
چرا باشگاه که خیلی خوبو شاده متاسفانه چاق شدن خیلی سخت تر از لاغر شدنه شاید تیروئید داری 

نه هیچ مشکلی ندارم

فقط کم اشتهام شاید توروز فقط دووعده بخورم اونم خیلی کم  

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نه هیچ مشکلی ندارم فقط کم اشتهام شاید توروز فقط دووعده بخورم اونم خیلی کم    

اها

باید سعی کنی کم کم غذاتو بیشتر کنی یدفه که نمیشه کم کم شروع کن روزی یه قاشق بیتر بخور که بهت فشار نیاد

واسه تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن🖤🥀
چیکارکردی توروخدابگو    

همون شیره خوردم.... روزی سه لیوان مثل شربت ولی یکم شیرین تر.... اشتهام باز شد 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
سلام خوب نیستم  رفتیم ی مکان تفریحی خیلی خوش گذشت ولی بعدش زهرمارمون شد اصلا راضی نبودم🤧

منم اکثر بیرون میرم اولش😃😅😍

اخرش😤😖😭

برمیگردم خونه البته اگه با طایفه ی شوهر برم اینجوری میشه ...

کاش همه چی درست بشه

منم اکثر بیرون میرم اولش😃😅😍 اخرش😤😖😭 برمیگردم خونه البته اگه با طایفه ی شوهر برم اینجوری میشه ...

ن من با خانواده مادری بدون پدر محترم رفتم😁ولی بعدش ک برگشتیم بد شد😕تاپیک آخرم هس😞

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

مرسی عزیزم، همچنین 💫😍💖 آره از وقتی که شروع کردم دانشگاه رو اهدافم رو مشخص کردم و باید بهشون دونه ...

به هدف هایت قول رسیدن دادی خیلی خوشحال شدم معلومه دختر قویی هستین 

من هدفم داروسازی بود .دوبار کنکور دادم قبول نشدم بعدشم ازدواج کردمو هدفم به رویا تبدیل شد .الانم خیلی وقتها خواب میبینم به جلسه ی کنکور نرسیدم و دارم گریه میکنم 😔

کاش همه چی درست بشه

به هدف هایت قول رسیدن دادی خیلی خوشحال شدم معلومه دختر قویی هستین  من هدفم داروسازی بود .دوبار ...

الهی 🤕🤕

قوی باش منم بچه اول بودم توقعات زیادی برای پزشکی ازم داشتن، 7سال فرزانگان درس خوندم... تهشم نرفتم پزشکی رشته ای که دوس داشتم اکتشافات رفتم.... دلسرد کردنم قبول شدنم همان... سرکار رفتنم 18 سالگی....زیاد اذیتم کردن خونواده بخاطر صلاح خودم اما من جنگیدم و هنوز تو مسیرم. 

به ندای قلبت گوش کن دوست داشتن با جون و دل خواستن یه چیزی یکم فرق داره 💜

ن من با خانواده مادری بدون پدر محترم رفتم😁ولی بعدش ک برگشتیم بد شد😕تاپیک آخرم هس😞

اخ عزیزم خدابیامرزه 😔..خیلی ناراحت شدم .عمر دست خداست بلاخره یه روزی هممون این  راه رو میریم 

براشون فاتحه میفرستم 

کاش همه چی درست بشه

الهی 🤕🤕 قوی باش منم بچه اول بودم توقعات زیادی برای پزشکی ازم داشتن، 7سال فرزانگان درس خوندم... ته ...

حمایت خانواده خیلی مهمه هیچ وقت از طرف خونواده حمایت نشدم چون دختر وسط بودم دیده نشدم حتی ازدواجمم سنتی بود .النم دوقلو دختر دارم به خودم قول دادم نزارم اینده ی دخترام مثل من بشه تا جون دارم پشتشون وایسم و حمایتشون کنم تا مثل من حسرت خیلی چیزا رو نخورن..

کاش همه چی درست بشه

اخ عزیزم خدابیامرزه 😔..خیلی ناراحت شدم .عمر دست خداست بلاخره یه روزی هممون این  راه رو میریم&n ...

مرسی گلم😕❤

ببخشید ناراحتت کردم معذرت😥

بله درس میگی ممنونم😘❤

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

حمایت خانواده خیلی مهمه هیچ وقت از طرف خونواده حمایت نشدم چون دختر وسط بودم دیده نشدم حتی ازدواجمم س ...

خونواده هیچکسی حامی رویاها نیس، منم حمایت نشدم تحقیر توهین، داداش 8 سالم همون موقع متلک بارم می‌کرد بس که خونمون..... و الان ورق برگشت💫

آخی الهی بگردم دوقلو داری، خدا حفظشون کنه انشالله بهترین ها برات اتفاق بیفته اما آرزو هاتو رو اونا پیدا نکن بذار هرچی خواستن باشن و حامی شون باش💜😍

خوب بود روز تولدم بود رفتیم پارک پسرم دوست داشت دوستمو بعد مدتها دیدم برام یه سبد گل آورد

تولدت مبارک انشالله امسال به ارزوهایی قشنگت برسی 💐💐💐

کاش همه چی درست بشه