2777
2789
عنوان

بی شخصیت و بیشعوری مادرشوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1216 بازدید | 67 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشوهرم خالمم میشه

خب عزیزم.شاید مادرشوهرت میخواسته با دختراش تنها باشه.شاید بادهم حرفای داشتن.ناراحتی نداره

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
ن اتفاقا چون فامیلم جورترم تا جاریم

به هر حال همگی با هم نمیتونن بیشعور باشن حتی دختر خاله های خودت 

من نه تپلم نه چاق ...۱۷۰ قد و ۵۹ وزن دارم .مانکنم و ورزشکار .ولی سه کیلو لپ دارم 😂.اطرافیانم صدام میزنن مهشید تپلی 😁 برخی کاربران هم وقتی ازم دلخور میشن و میخوان جبران کنن بهم میگن برو خپل چاق 😂 نمیدونن که این تپلی  پسوندی هست که شوهرم برام گذاشته و خیلی دوستش دارم 
عزیزم ازین به بعد حوصلتم سر رفت نرو اونجا . وقتی احترام نمیزارن چکاریه خودتو کوچیک کنی بری 

ن عمرا اگه برم منم نمیرفتم اما چه میدونستم تا این حدنفهمی درمیارن جوری رفتار کردن انگار میخام خودمو بچسبونم بشون واسه رفتن

خوشم نمیاد بفهمونم ک مهم بوده واسم

نه من کلا رک و راستم حرفمو میزنم مثلا به مادرشوهرم میگفتم واقعا دلیلشو نمیفهمم چرا جلوم حرفی نزدین؟ اگه دعوتم نمیکنین اون برام مهم نیست اما مخفی کردنتونو نمیفهمم...

خودت باش، هیچوقت واسه تفکر دیگران خودخوری نکن، منم گاهی چیزی دهنمو درگیر کنه بدون ابو تاب بدونه عصبانیت مطرح میکنم، 

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی