2777
2789
عنوان

بی شخصیت و بیشعوری مادرشوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1216 بازدید | 67 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعوتی نیس جفت همیم گاهی یه ساعت یا نیم میاد یا میرم

خب پس اگه بازم از این حرکتا زدن نباید ناراحت بشی

چونکه وقتی با دعوت بری قَدرت رو میفهمن و میدونن خودشون دعوت کردن و باید احترام بذارن

خونه ی مادرشوهر مگه خونه ی مادره ادمه که بدون دعوت میری؟

تازه مگه خونه مادر شوهر خوش میگذره که خودتو اذیت میکنی میری؟

انگار بصرف شام رفتن

اگه قبلا هم باهم در ارتباط بودن ک هیچ

ولی اگه ارتباط نداشتن شاید امر خیره 

برادرشوهر مجرد داری؟یا جاریت برادر مجرد نداره؟

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

الان همه بدون دلیل بیشعورن؟

کسی که بهشت رابرزمین نیافته است،آن را درآسمان نیزنخواهدیافت،خانه ی خدا نزدیک ماست وتنهااثاث آن،عشق است بسترعشق به خدا خدمت به مخلوقش هست.

فکر میکنن همه شون ترجیح میدن تو نباشی.

شاید تیکه میندازی 

شاید غیر اجتماعی هستی 

شاید اخلاقت بده 

؟؟

من نه تپلم نه چاق ...۱۷۰ قد و ۵۹ وزن دارم .مانکنم و ورزشکار .ولی سه کیلو لپ دارم 😂.اطرافیانم صدام میزنن مهشید تپلی 😁 برخی کاربران هم وقتی ازم دلخور میشن و میخوان جبران کنن بهم میگن برو خپل چاق 😂 نمیدونن که این تپلی  پسوندی هست که شوهرم برام گذاشته و خیلی دوستش دارم