2777
2789
اگه قرمزه و هنوز گود نشده اصولا با کرم و دارو خوب میشه رفتید دکتر؟چه کرم و دارو هایی استفاده کردید؟

من دکتر زیاد رفتم همشون هم کلی پماد  مثل پانژل و لایه بردار های مختلف و کلیندمایسین و همه چی استفاده کردم 

ناامید شدم 

یه جلسه هم که لیزر انجام دادم تاثیری نداشت 

دوباره ۶ تیر نوبت دارم میترسم که لیزر هم جواب نده 

خدایا مرسی ♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه لکه و چال نشده هنوز با کرم و دارو خوب میشه پیش یه دکتر خوب برید تهران هستید؟

بله بله

ولی من مشکلم اینه ک پلی کیستیک هستم و جوش جدید میزنم ولی خب خیلی کمه شاید ماهی یدونه 

بیشتر جاهاش اذیت میکنه

هم لک هم چال.هزینه برداشت ولی

دکتر به من گفت لیزر برگشت پذیره و درمان قطعی که بدون برگشت باشه مزو و سابسیژن هست،دقیقا نمیدونم حرفشون تا چه حدی درسته

منم پوستم گندمیه و بهم گفت لیزر شاید باعث ایجاد لک بشه.خیلی نگرانم و امیدوارم فقط صورتم خوب بشه،شما جوش فعال داشتی گلم؟و اینکه بعد لیزر لک برات ایجاد نشد؟

آنچه مرا نکشد قوی ترم میسازد⚡☪️
من دکتر زیاد رفتم همشون هم کلی پماد  مثل پانژل و لایه بردار های مختلف و کلیندمایسین و همه چی اس ...

یه دکتر انتخاب کن و دوره درمانت فقط با اون بگذرون

متاسفانه دکتر های پوست اکثرا به فکر پول هستن بیشتر

آر اف انجام میدین؟

آر اف جواب میده اگه خوب و اصولی باشه

انشالله خوب میشید

تهرانید؟ اسم دکترتون چیه؟

صورتم داغونه چشمام خیلی خوشکلن لبم دماغم حیفم میاد بخدا پوستمم خیلی حساسه میترسم از لیزر ولی مجبورم

دقیقا منم خداروشکر از همه نظر صورتم خوشگله ولی پوستم خیلی بد شده تقریبا یک ساله هم لک آوردم هم چال.پوست خوب مهم ترین چیزه به نظرم🥺

بله بله ولی من مشکلم اینه ک پلی کیستیک هستم و جوش جدید میزنم ولی خب خیلی کمه شاید ماهی یدونه  ...

خب رفتید دکتر برا این مسئله بهتون دارو ندادن؟

من میترسم اسم قرص بگم اینجا

اگه به دکترتون بگید برا این مسئله قرص میدن که دیگه جوش نزنید

اسم دکترتون چیه؟

مونطم چیکار کنم بخدا به هر دری زدم

من دوستام از مزونیدل و سابسیژن نتیجه گرفتن،منم آخر هفته نوبت معاینه دارم امیدوارم برای منم موثر باشه چون جوش فعال دارم هنوز