2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تیکسل.البته نه نیسکل های ارایشگاه ها ک دستگاه فیکه. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
نمد من فقط یه اسکراب بلدم که سفید میکنه و لایه برداری

بهم بگو لطفااااا

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

با هیچ راهی قطعی خوب نمیشه ولی مزونیدل و سابسیژن برای جای جوش خوبه ولی تا هفتاد الی هشتاد درصد بهتر میشه،به شرط اتمام دوره کامل درمان اما هیچوقت مثل اول نمیشه پوست ادم

آنچه مرا نکشد قوی ترم میسازد⚡☪️

جای جوش شما چه جوریه ؟

برای من قرمزه 

۱ ماه پیش یه جلسه لیزر فرکشنال کردم 

ولی ۱درصد هم تغییر نکرد 

قبل از لیزر هم کلی کرم و صابون و ... همه چی استفاده کردم ولی نرفتن

خدایا مرسی ♥️
با هیچ راهی قطعی خوب نمیشه ولی مزونیدل و سابسیژن برای جای جوش خوبه ولی تا هفتاد الی هشتاد درصد بهتر ...

ولی دیدم کسایی ک خوب شدن در حدی که اعتماد ب نفس اینو داشتن بدون کرم برن بیرون

روغن زیتون و شکر مخلوط میکنی  5دقیقه ماساژ میدی 10 دیقه میزاری بمونه  بعد میشوری  ...

مرسی عزیزم

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود