2777
2789
عنوان

ب زودی

89 بازدید | 9 پست

استقلال بیشتری پیدا میکنم .. یک ساله گواهینامه گرفتم ولی تنهایی نشستم پشت ماشین. ب همسر گفتم ب زودی ماشین رو ازت میگیرم و میرم دور دور و گفتم دوس دارم گاها جدا باشیم از هم من برای خودم مسافرت برم تو هم همینطور ..احساس میکنم اینجوری بیشتر تخلیه روانی میشم .با دوستان قدیمم ک سالهاست ارتباطمون قطع شده قصد دورهمی داریم و گشت و گزار .. 

میخام استقلالی ک با بچه داری ازم گرفته شده ب خودم برگردنم و دخترم هم مستقل بار بیارم ک وابسته ب من نباشه و توی حال و هوای خودش با سللایق شخصی خودش خوش باشه ..

دیگه ب هیچ عنوان دوس ندارم آرامشی ک در مجردی داشتم از دست بدم ما بالواقع مجردیم حتی زمانی ک متعد میشیم نسبت ب کسی نباید دنیای خودمون رو فراموش کنیم

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

چقدر غلط املایی 🤭 عذر میخام دوستان بازنگری نکردم🙂

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

احسنتتتت به شمااا

احسنتتتت به شما

احسنت به شمااااااااا

دلا غافل ز سبحانی چه حاصل ؟ *** مطیع نفس شیطانی چه حاصل ؟***بود قدر تو افزون از ملایک ***تو قدر خود نمی دانی چه حاصل ؟***مکن کاری که بر پا سنگت آیو *** جهان با این فراخی تنگت آیو ***چو فردا نامه خوانان نامه خوانند *** تو بینی نامه ی خودت ننگت آیو                                          

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

به این میگن پیشرفت و خود ساختگی اگه بتونی یه شغل یا حرفه ای هم دنبال کنی عالی میشت 

ب نقاشی توی دل طبیعت علاقه مندم ..حتما در اولین فرصت ..و نمیخام ب کار قبلی برگردم کارمندی ک برده ی مدیرشه و توی بند اسارت ک زنانگیم رو باید جا بزارم و مردگونه با مشکلات در دنیای بیرون بجنگم ! متنفرم ‌از اون فضا

شما معمولا با تصاویر کامنتای بانمکی میزاری😄