2789
عنوان

ب زودی

89 بازدید | 9 پست

استقلال بیشتری پیدا میکنم .. یک ساله گواهینامه گرفتم ولی تنهایی نشستم پشت ماشین. ب همسر گفتم ب زودی ماشین رو ازت میگیرم و میرم دور دور و گفتم دوس دارم گاها جدا باشیم از هم من برای خودم مسافرت برم تو هم همینطور ..احساس میکنم اینجوری بیشتر تخلیه روانی میشم .با دوستان قدیمم ک سالهاست ارتباطمون قطع شده قصد دورهمی داریم و گشت و گزار .. 

میخام استقلالی ک با بچه داری ازم گرفته شده ب خودم برگردنم و دخترم هم مستقل بار بیارم ک وابسته ب من نباشه و توی حال و هوای خودش با سللایق شخصی خودش خوش باشه ..

دیگه ب هیچ عنوان دوس ندارم آرامشی ک در مجردی داشتم از دست بدم ما بالواقع مجردیم حتی زمانی ک متعد میشیم نسبت ب کسی نباید دنیای خودمون رو فراموش کنیم

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

چقدر غلط املایی 🤭 عذر میخام دوستان بازنگری نکردم🙂

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

احسنتتتت به شمااا

احسنتتتت به شما

احسنت به شمااااااااا

دلا غافل ز سبحانی چه حاصل ؟ *** مطیع نفس شیطانی چه حاصل ؟***بود قدر تو افزون از ملایک ***تو قدر خود نمی دانی چه حاصل ؟***مکن کاری که بر پا سنگت آیو *** جهان با این فراخی تنگت آیو ***چو فردا نامه خوانان نامه خوانند *** تو بینی نامه ی خودت ننگت آیو                                          

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به این میگن پیشرفت و خود ساختگی اگه بتونی یه شغل یا حرفه ای هم دنبال کنی عالی میشت 

ب نقاشی توی دل طبیعت علاقه مندم ..حتما در اولین فرصت ..و نمیخام ب کار قبلی برگردم کارمندی ک برده ی مدیرشه و توی بند اسارت ک زنانگیم رو باید جا بزارم و مردگونه با مشکلات در دنیای بیرون بجنگم ! متنفرم ‌از اون فضا

شما معمولا با تصاویر کامنتای بانمکی میزاری😄