2777
2789

بچها مشکلم اینه ک زود ب زود گرسنه میشم وقتی ایستادم احساس سیری میکنم وقتی دراز میکشم سر معدم میسوزه و گرسنه میشم میشه بگید چی بخورم 

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

اسیدت میزنه بالا گرسنگی نیست

رفلاکس داری 

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفلاکس داری و اسید معدت زیاد 

ضد اسید باید بخوری 

درمان کن وگرنه خیلی چاق میشی 

منم همین مشکلو داشتم تو یه سال ده کیلو چاق شدم 

با آدم بی ادب دهن به دهن نمی زارم. ترجیح میدم نی نی یارو تگ می کنم اون ادبشون کنه😺
خب نمیدونید داروش چیه؟ 

پنتوپرازول 

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
0ی بخورم دارو؟ 

میتونی الومینیم ام جی بخوری ولی الومینیم ام جی رفلاکس اون لحظه رو تموم میکنه

من معده درد و اینا خیلییی داشتم رفلاکسم خیلییی بیشتر،نصفش از رعایت نکردن غذایی و نظم غذایی بود،اس امپرازول خوردم یه ماه خیلی بهترشدم

اگر بخندی میگذره. اگر نخندی بازم میگذره. پس لااقل بخند، تا خوش بگذره ...