2777
2789
عنوان

لمینت متحرک

3282 بازدید | 29 پست

دوستان این لمینت متحرک رو سفارش دادم از ماهواره کلاهبرداریه 😁فیک هم هست هیچ شماره و آدرسی هم نداره همسرم میگه بیخیال شو ولی من با شماره دیگه میخوام ثبت سفارش بزنم پیک شون که آورد محصول رو تا میخواد کارت بکشه دستگاه کارتخونشو ازدستش بکشم  و بگم حالا بدو برو دنبال کارت کلاهبردار نظرتون چیه😂😂😂😂

خدایا مرا آن دِه که آن بِه💚🍃

از چه نظر کلاهبرداریه،من میخواستم سفارش بدم که

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانم میخواستی اعتماد نکنی کجای این ماهواره درسته که اینش درست باشه..... خیر کارتون اشتباه بوده می‌خواستین نخرین که الان این بشه.    .......  

میگن با هرکس مثل خودش حساب کردم دیدم یه جا باید گاو باشم یه جا باید لاشخور باشم ههه پ ترجیح دادم خودم باشم تو همه شرایط اما لحن صحبت من بستگی داره به شعور تو ..... ههه غرور شادی و ازت میگیره اما بهت قدرت میده.          حاضرم تا آخر عمر شاد نباشم اما قدرتمو داشته باشم    
چرا از ماهوغره تو سایت دیوار پره اگهیش 

اون که تو دیواره مطمئنه؟از کجا میتونم اصلش رو بخرم؟

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)
خدا لعنت شون کنه منم خریدم خیلی اشغال بود با هزینه پست ۱۹۵ دادم ادرس هم نداره ک مرجوع کنم ..من ک راض ...

نمیخوام ناراحتت کنم ولی چرا اونا رو نفرین میکنی به خاطر اشتباه خودت؟ مجبورت کرده بودن بخری؟ 

از چه نظر کلاهبرداریه،من میخواستم سفارش بدم که

فیک هست ۱۵۹ تومن اصلش من تواینستا دیدم ۸۲۰ تومنه اونم مطمئن نیستم اصله یا نه ب گفته خودشون اصله 

چی بگم والا

خدایا مرا آن دِه که آن بِه💚🍃
نمیخوام ناراحتت کنم ولی چرا اونا رو نفرین میکنی به خاطر اشتباه خودت؟ مجبورت کرده بودن بخری؟ 

برای اینکه چیزی رو میفرستن ک اصلا شباهتی ب اون چیزی ک میفرستن نداره ..مقصر اونان ک جنس فیک رو ب جای اصل میفروشن