2777
2789
الان گوشی خیلی ارزون شده خیلییییی من قبل عید گرفتم ۵۷۰۰ الان شده سه و خورده ای 😑😐😑😐 تف تو این ...

اره خیلی ارزون شدههههه

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
الان گوشی خیلی ارزون شده خیلییییی من قبل عید گرفتم ۵۷۰۰ الان شده سه و خورده ای 😑😐😑😐 تف تو این ...

حالا چی خریدی

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

am1marr@

این پیجو تویه اینستا نگاه کن پست هاش کمکت میکنه با توجه به بودجه ات و ملاک هات بهترین گوشیو انتخاب کنی...

خعلی خوبه برو نیگا کن، کامنت ها رو هم بخون حتما...

و اینکه در اخر هرگوشی که انتخاب کردی سرچ کن اسمشو تویه یوتیوب و کلیپ های نقد و بررسیش رو نگا کن خیلی کمکت میکنه اینکار که در اخر انتخابش کنی یا نه

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
واقعا؟تو گزینه هام شیائومی بود

اره با این پول میتونی سیکس، اس  بگیری

یا هواوی گوشی خیلی خوبیه

گوشی سامسونگ a 51 هم بد نیست خوبه

قضاوت میکنی مارا، قضاوت میشوی روزی ، مسوزان سینه ی مارا که روزی تو هم میسوزی

همسرم میخواست بگیره ولی انگار باتریش ضعیفه اگه اشتباه نکنم ۴۵۰۰ هستش

نه والا قدرتش خیلی خوبه سر ۱ ساعت خرده ای شارژ میشه و یک روز کامل با استفاده ی مداوم همراه با نت و بازی شارژ خالی نمیکنه ... نظرات کاربرای دیجی کالا رو بخونی متوجه میشی که بیشترین رضایت رو داره و پرفروش ترین سری a سامسونگه 😊

که خدای من بی حساب روزی میده از جایی ک ن تو فکرم بوده ن تو برنامم🦢🫧 که خدای من قفلای بسته تو ذهنمو با نام"فتاح" خودش باز میکنه✨️💌 که خدای من به تلاشم برکت میده و به اندازه نمیبخشه بلکه با بزرگی خودش میبخشه 💕🌬

نه والا قدرتش خیلی خوبه سر ۱ ساعت خرده ای شارژ میشه و یک روز کامل با استفاده ی مداوم همراه با نت و ب ...

نسبت که به a21sکه مدلش پایین تره ولی باتریش ۵۰۰۰ هست مقایسه کردیم ،چون همسرم زیاد سرکار میره یه گوشی میخواد که باتریش قوی باشه

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!