2777
2789
عنوان

حس عجیب

76 بازدید | 12 پست

دوستان تا حالا شده دلتون بخاد ی روز صب یه نامه بنویسین و برین به جای دوررررر به هیچ کس هن نگید کجا از همه خدافظی کنین تو نامه و خیلی بی خبر برید جایی ک هیچ کس شما رو نشناسه و همینجور شما کسی رو نشناسین فقط آرامش و تنهایی محض خیلی حس خوبیه کاش یه جاهایی بود ک ادم میتونست پناه ببره اونجاها

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا این احساس رو داری؟

چون فک میکنم همه ما آدمها ب شدت تنهاییم فقط داریم نقش بازی میکنیم هم ما برای دیگران و هم دیگران برای ما هیچ کس خود واقعیش نیس با دروغ و دورویی ب روی هم لبخند میزنیم اما واقعا همو دوست نداریم انگار مجبوریم همو تحمل کنیم و این خیلی بده من معتقدم ک بزرگترین درد و مشکل هر انسان تنهاییه و از همه بدتر اینکه بودن کنار آدمهای دیگه هم حتی این مشکل رو هرگز نمیتونه حل کنه

رفتن که فایده نداره اون سر دنیا هم که  بری دل بازم همین دله خاطره هات هم باهات میان کاش ب ...

کاش قرص فراموشی بود ک ب قول شما خودمون رو انقدر اذیت نمیکردیم ک مجبور شیم کلی راه بریم تو کلبه تنهایی تا recovery بشیم😶 

کاش قرص فراموشی بود ک ب قول شما خودمون رو انقدر اذیت نمیکردیم ک مجبور شیم کلی راه بریم تو کلبه تنهای ...

سالهاست دارم با خودم می جنگم و خدا روشکر کمی موفق شدم که چیزی ناراحتم نکنه و خیلی رو رفتار ها و کارهای بقیه حساس نباشم خیلی آدم ها رو باور نمیکنم دلسوزی نمیکنم ناراحتشون نمیشم وابستشون نمیشم از کنارشون ساده می گذرم  

انسانیت......

سالهاست دارم با خودم می جنگم و خدا روشکر کمی موفق شدم که چیزی ناراحتم نکنه و خیلی رو رفتار ها و کاره ...

منم سالهاست ک کسی رو باور ندارم معتقدم ن باید از کسی انتظار داشت و ازش ناراحت شد و ن باید رو هیچ کسی حساب کرد ب همین دلیل خوب ک فکر میکنی میبینی خیلی تنهایی