2777
2789
عنوان

حرف مادرشوهر بخندم یا گریه کنم 😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 54 پست

ببخشیدامامنم خندم گرفت

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام وانت بار😀

شوهرم نجاره... تو یه سانحه یه دستش قطع شده،واون لحظه امید منم قطع شد.... شوهرم ترک و خودمم کوردم .....پرستار بودم ولی بخاطر بچه هام ادامه ندادم سنم کمه ولی دردم زیاده.... ولی خداروشکر۷تاخواهر خوب دارم... لطفا درمورد امضام هیچی نپرسید. ....

دیگه مقصر خودتی چون بهت دروغ نگفته دقیقا کاری که قرار بوده براشون انجام بدی رو بهت گفتن و تو هم قبول کردی به نظرم جای هیچ گله یا شکایتی باقی نمیمونه دوس من😊

گر نگه دار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.  

حالا که بقول خودت حمالیشونو کردی شاخ شونه میکشی؟ 

از اول نمیرفتی

حالا خودش حاملست نمیتونه

مادرش پیره نمیتونه

زنگ بزنن به شوهرت تو چرا بری حمالی؟ 

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

چطوری میتونن آدم ها رو خوار کنن واقعا. اسی اعصابم خرد شد. من جای تو بودم دیگه تو چشم شون هم نگاه نمیکردم. کاش ی بهانه میاوردی و خداحافظی میکردی میرفتی وسایل ها رو هم همونجا رو زمین میذاشتی

من و خدا