2777
2789
عنوان

پنی سیلین 6.3.3

7683 بازدید | 11 پست

سلام 

اخرش دیشب ساعت3دخترمو بردیم بیمارستان همون دارو های متخصص رو گفت بخوره ولی به هیییچ عنوان نمیخوره باهر روشی امتحان میکنم  یه آمپول پنی سیلین داد گفت میتونید اینو بزنید دخترم دوسال و نیمشه خیلی میترسم آمپول بزنم واسش 😭 نمیدونم چیکار کنم شما بچتون رو توی این سن آمپول زدید 😔  از طرفی داروهاشم نمیخوره و گلوشم عفونت داره شدید هراز گاهی تب میکنه دیشب تا 8صبح بیدار بودم از ترس ک یه وقت تب نکنه😭

اگه متخصص اطفال داده بزن.ولی فکر میکنم برای بچه ها کامل نمیزنن

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوروز پیش متخصص بردم شربت داد دیشب که بردمش گفتم به هیچ عنوان دارو نمیخوره امپول داد

بزن.نگران نباش.تست یادتون نره

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم