2777
2789
عنوان

جواب پیام

382 بازدید | 28 پست

سلام

من مدتی به طور مجازی با خانمی در ارتباط بودم ولی نشد که ختم به ازدواج بشه 

بعدش ایشون ازدواج کردن و من هم یکسال بعدش تونستم 

حالا ایشون اینجوری پیام داده که:

سلام خواستم بگم داره زندگم ازهم میپاشه  تاوان مسولیت اینکه کسی دوستم داشت و من منتظرش نموندم رو دارم میدک تاوان تمام کسایی که دلشونو شکوندم اما با دل تکه تکه شدم برای تو بهترین دوستم زندگی پراز خوشبختی همراه با ارامش و اسایش و فرزندان صالح و سالم ارزو میکنم الهی همیشه خوشبخت بمونی

بنظرتون چجوری جواب بدم که ناراحت نشه؟ 

هر دروغی که می‌گوییم ما را به حقیقت بدهکار می‌کند و سرانجام؛ روزی، این بدهی، پرداخت خواهد شد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جواب نده

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

متاهلین جفتتون

اون اشتباه کرد پیام داد

شما جواب نده

اگر با دیدن هر بی عدالتی بدنت از خشم به لرزه می افتد ، پس یکی از رفقای من هستی.⁦✌️⁩ رهبران بی رحم تعویض می شوند تا رهبر دیگری بی رحم    شود!
بگین ممنون و همچنین و اگه بخشیدینش بگین که بخشیدین تا خودشو اذیت نکنه

چه اذیتی !

ایشون دنبال کسی میگرده باهاش وارد رابطه شه

چه لزومی داره به مرد متاهل که داره زندگیشو میکنه پیام بده...میخواد هواییش کنه جانم

اگر با دیدن هر بی عدالتی بدنت از خشم به لرزه می افتد ، پس یکی از رفقای من هستی.⁦✌️⁩ رهبران بی رحم تعویض می شوند تا رهبر دیگری بی رحم    شود!