2777
2789
عنوان

جواب پیام

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 28 پست
بگو شما 🤦🏻‍♀️😐😂😂😂😂😂😂😂 بیشترین حد سوختگیو میده این

دقیقا 😂😂😂😂

ولی پر رو باشه میگه اخ جون باهام حرف زد دوباره میتونم باهاش کانکت بشم

✨از خداي خالق الماس ؛هيچوقت كم نخواه✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ مسخره 😒 انقد بدم میاد از این ادمای زندگی خراب کن دیگه متاهله مرض داره پیام میده به یه متاهل دیگه که چندسال پیش یه رابطه ای بوده و تموم شده😒 شما اصلا جواب نده خطتم بنداز دور اینجور که معلومه اگه جواب بدین داستان میشه واستون ازما گفتن بودن🤓

میشه برای قبولیم تو کنکوریدونه صلوات مهمونم کنی؟😞💔 .....................❤ان شاءالله حاجت روا شی❤...................
جواب نده

دنبال ارتباط بیشتر ممکنه بگرده برای جذبش یا جتی به این قصد این پیام رو نداده ولی به ارتباط ختم بشه اگه چواب بده

درخواست دوستی از هر جنسیتی   (ممنوع)
ندیدم گفته متاهله    

بله ...دوباره بخون متنشو عزیزم

اگر با دیدن هر بی عدالتی بدنت از خشم به لرزه می افتد ، پس یکی از رفقای من هستی.⁦✌️⁩ رهبران بی رحم تعویض می شوند تا رهبر دیگری بی رحم    شود!
دنبال ارتباط بیشتر ممکنه بگرده برای جذبش یا جتی به این قصد این پیام رو نداده ولی به ارتباط ختم بشه ا ...

آره منم همین حدسو زدم

شاید هی بخواد این پیام دادنا رو ادامه بده

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

اصلا جواب نده .رابطه کش دار میشه اون میخاد به این بهونه هوائیت  کنه پس محلش نزار .خدای ناکرده ی روز خانمت بدونه باعث ایجاد سوتفاهم و تلخی و..میشه  بلاکش کن..چه معنی داره  روزای خوشی که به روان طرف که باهاش بازی کردن و رفتن فکر نمیکنن بعد ک عشق و حالشون تموم میشه و قلب و جسم و روح طرف رو داغون کردن برمیگردن که حلالم کن.خب گیرم حلالت کرد تکلیف  اون خاطرات احساسات روح مریض  که بهش دادی چی میشه ؟؟😔

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
بگین ممنون و همچنین و اگه بخشیدینش بگین که بخشیدین تا خودشو اذیت نکنه

من ازش ناراحت نیستم. چند بار هم قبلا گفته بودم. حالا نمیدونم چه گیری داده. بار اولش هم نیس از وضعش شکایت داره 

هر دروغی که می‌گوییم ما را به حقیقت بدهکار می‌کند و سرانجام؛ روزی، این بدهی، پرداخت خواهد شد...
من ازش ناراحت نیستم. چند بار هم قبلا گفته بودم. حالا نمیدونم چه گیری داده. بار اولش هم نیس از وضعش ش ...

پس قصدش وارد شدن توی زندگیته .شمام چن بار جواب دادی پس بازم پیام داد و میده .شکایت از وضع زندگیش مشکل شما نیست مشکل خودشه بره مشاور..من خانم هستم و جنسم رو میشناسم اون قصدش ارتباطه..مراقب زندگیتون باشید 

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.