2777
2789
عنوان

بی بی چک😍😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 130 پست
من هفت تا بی بی چک مثبت با خط های خیلییی پررنگ داشتم و یک هفتش پریود نشدم بنظرتون باردارم یا نه

وایییی هف تا😂مبارکه مامانی

برامنم دعاکن مامان شم وقت اذانه😘

خدایافندوقمون حافظ باش و سالم مسافرمون ب دستمون برسون👸👶🤴Hanieh sadat

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو بیبی رو ببین

یه هاله داره فقط تو نور معلومه فک کنم جا ی خطه t

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
خدا کمکت کنه عزیزم ایشالله حامله ای توم واسم دعا کن پنجم.موعدمه

اخ موعدمون باهمه

کاش نشیم😍

البته برای من معمولا جلو مبندازم 

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
من هفت تا بی بی چک مثبت با خط های خیلییی پررنگ داشتم و یک هفتش پریود نشدم بنظرتون باردارم یا نه

برو ازمایش بده عکس بیبی بزار ببینم

چن وقت از موعدت میگذره

عزیزم بزار از موعدت بگذره بعد بی بی بزن انشاالله ک باردار باشی گلم راستی اون یکی بی بی اسم مارکش چ ...

مدیکور

انشالله ممنون

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
بنظرت چه‌ جوری بفهمم چن وقتشه هنوز آزمایش اینا نرفتم😁

مبارکت باشه عزیزم😍

مدیکور انشالله ممنون

برم ببینم از اینا میتونم پیدا کنم🤭

بلکه برای منم مثبت بشه🥴

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
اره آخه باروم نمیشه😂😂 فداتشم عزیزی  انشالله به حق فاطمه زهرا هر چه زودتر صاحب یه نی نی ناز ...

انشالا عشقم ممنون از دعات انشالا ب سلامتی نینیتو بغل کنه از طرفممممم ماچششششش کنی😍😘