2777
2789
عنوان

قبول دارید مردهای غیرتی یا اونایی که گیر میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 62 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته اسی جان ، غیرتی بودن رو با گیر دادن، توی یه دسته نزار. چون غیرتی اونه که اونی که عشقشو نگاه م ...

کلابه نظرم ادمی که میل به خشونت داره مریضه . طرف میتونه با دور شدن از اون ادم از عشقش مواظبت کنه لازم نیست کسی را پاره کنه که 

اینا به نظر من مرد غیرت نیست و جهالته

غیرت یعنی نذاری همسرت آشوبی تو دلش باشه

غیرت یعنی نذاری خواهرت بخاطر کمبود محبت دنبال محبت بگرده جای دیگه

غیرت یعنی دل مادرت رو نلرزونی

غیرت یعنی ...... دوتا هم شما بگید

کلابه نظرم ادمی که میل به خشونت داره مریضه . طرف میتونه با دور شدن از اون ادم از عشقش مواظبت کنه لاز ...

اگه کسی از حدش در بیاد چی؟؟

مثلا چیزی بگه یا حرکتی بزنه؟؟؟!!!

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀
صد در صد باهات مخالفم

میدونی وقتی یکی میگه صد در صد یعنی دیگه کار از کار گذشته نمیشه هیچ جور قانعش کرد آدم هیچ وقت نباید راجب باور هاش صد درصد مطمعن باشه وگرنه روشون تعصب بی جا پیدا میکنه وامان از وقتی ادم روی یه چیزی تعصب پیدا کنه . تمام فلاسفه توی یه چیزی اتفاق نظر دارند و اونم این که هرچند وقت یکبار باورهاتون را برسی کنید مخصوصا اونایی که روشون کاملا مطمعن هستید .

اگه کسی از حدش در بیاد چی؟؟ مثلا چیزی بگه یا حرکتی بزنه؟؟؟!!!

یعنی چی ؟ یعنی خیانت کنه ؟ ادمی که خیانت کنه را باید گذاشت کنار چون یعنی دیگه تو را دوستت نداره حتی اون موقع هم نمیتونی خشونت کنی .

از دوجانب میشه اینو سنجید مثلا یکی تاپ میپوشه چون خودش دوست داره با اون راحت تره تو حق نداری بگی نه تاپ نپوش چون داری حق انتخاب را میگیری یکی تاپ میپوشه که دلبری کن که اون ادما باید 9 شب گذاشت جلوی در .. توی هیچکدوم خشونت و سلطه نباید باشه .

میدونی وقتی یکی میگه صد در صد یعنی دیگه کار از کار گذشته نمیشه هیچ جور قانعش کرد آدم هیچ وقت نباید ر ...

یه چی بگم.اینم قبول ندارم😃شاید یکی خیانت دیده که الان همش میترسه،شاید بهش دروغ گفتن که شکاک شده،از همه مهمتر اینقدر طرف عاشق همسرش هست و دوسش داره سخت میگیره.وگرنه مردایی هستن بشدددددددددت سیب زمینی.غیرت صفررررررر.هیچ تعصبی ندارن.چون ذهنشون درگیر مسائل خودشون هست.وحشتناک از مردای بی غیرت متنفررررررررم.صبح تون خوش

یه چی بگم.اینم قبول ندارم😃شاید یکی خیانت دیده که الان همش میترسه،شاید بهش دروغ گفتن که شکاک شده،از ...

من که گفتم نمیشه باشما حرف زد . ولی خیلی اشتباه میکنیئدو امیدوارم هرچه زودتر بفهمید . صبح شما هم خوش 

یعنی چی ؟ یعنی خیانت کنه ؟ ادمی که خیانت کنه را باید گذاشت کنار چون یعنی دیگه تو را دوستت نداره حتی ...

اسی حالت خوبه ؟؟؟؟؟؟؟

میگم اگه تو خیابون یه دختر و یه پسر با هم باشن ( رل باشن ) .، و یه پسره دیگه بیادو سمت دختره حرکتی بزنه .، یا چیزی ب دختره بگه، دوس پسره دختره باید واکنش نشون بده یا عین ماست وایسته؟؟؟؟؟😐😂

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀