2777
2789
عنوان

قبول دارید مردهای غیرتی یا اونایی که گیر میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 62 پست
اسی حالت خوبه ؟؟؟؟؟؟؟ میگم اگه تو خیابون یه دختر و یه پسر با هم باشن ( رل باشن ) .، و یه پ ...

اهان خوب میتونه خیلی محترمانه تذکر بوده یا از اونجا دور بشه . یعنی چی اخه هرکی با شخصیت رفتار کرد میشه ماست ..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهان خوب میتونه خیلی محترمانه تذکر بوده یا از اونجا دور بشه . یعنی چی اخه هرکی با شخصیت رفتار کرد می ...

اگه هرکی به مرحله درگیری و اینا رسید چی؟؟

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀
یه چی بگم.اینم قبول ندارم😃شاید یکی خیانت دیده که الان همش میترسه،شاید بهش دروغ گفتن که شکاک شده،از ...

دوست داشتن و غیرت به این نیست که طرف زن رو برده خودش کنه بگه این رو بپوش اون رو نپوش اینجا برو اونجا نرو

و سرانجام در برابر همه چشم‌ها، دو چشم زنده را زنده به گور کردند. چشم‌هایی که دزدها را دیده بود.

قبول ندارم...

چون من کاری نکرده بودم من باهمسرم رو راست بودم...‌

از همه چیم خبر داشت...بهش اعتماد داشتم...

تااینکه تو گوشیش ی چیزایی دیدم کلا ذهنمو راجب همه مردا منحرف کرد.....

خیلیم دروغگوهست منم 

وااا چه ربطی داره.. یه کار میکنی همه به شوهرامون شک کنیم😐 منم خیلی جاها حساسم و گیر میدم قرار نیس ا ...

شک کن . من نمیگم الان اینجوریه ولی یه جایی تجربه کرده به یه نحوی بعدم اندازه و مدل غیرت را خود طرف میفهمه دیگه . گیردادن و سلطه بده وگرنه ممکن مثلا شما به انتخاب خودت روسری سر کرده باشی رفته باشه عقب اون بهتون بگه روسریت درست کن   ولی اینکه به زور روسری سر کنه اون اشتباه . نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه 

مرد غیرتی حق زندگی را از یه زن میگیره الان بحث غیرتی و شکاک نیست بحث این اون ادم خودش اونطوری بود که ...

واقعا اسم بیحجابی رو میزارید زندگی کردن که اگه بگه روسریتو بکش جلو داره زندگیتو ازت میگیره این چه حرفیه خواهر من .وقتی میگه رو سریتو بکش جلو یا لباس تنگ نپوش غیرتش اجازه نمیده کسی نگاه زنش یاخواهر ومادرش کن این یعنی پشتت محکمه و کسی حق مزاحمت برات رو نداره 

واقعا اسم بیحجابی رو میزارید زندگی کردن که اگه بگه روسریتو بکش جلو داره زندگیتو ازت میگیره این چه حر ...

وا این چه حرفیه 

و سرانجام در برابر همه چشم‌ها، دو چشم زنده را زنده به گور کردند. چشم‌هایی که دزدها را دیده بود.
شک کن . من نمیگم الان اینجوریه ولی یه جایی تجربه کرده به یه نحوی بعدم اندازه و مدل غیرت را خود طرف م ...

الان باز دعوا راه میفته 😂 من خودم تا یه جایی گیر دادن رو دوست دارم نمیدونم چرا ولی احساس میکنم براش مهمم یعنی اگه بهم گیر نده ناراحت میشم بعضی وقتا هم عمدا رعایت نمیکنم تا گیر بده😆

اشکتل حرفم کجاس ؟من مرد غیرتی رو گفتم نه شکاک 

غیرت این نیست به زنت بگی چی بپوش چی نپوش زن خودش شخصیت مستقل داره عقل داره میدونه چی بپوشه چی نپوشه غیرت به این نیست به زنت بگی اینکارو کن اون کارو نکن غیرت به اینه که نذار اشک زنت در بیاد دلش رو نشکنی

غیرت این نیست به زنت بگی چی بپوش چی نپوش زن خودش شخصیت مستقل داره عقل داره میدونه چی بپوشه چی نپوشه ...

خب اسی مخالفت داره بامردی که میگه روسریتو بکش جلو به نظرت ببینه با ناموسش نگاه میکنن باید سکوت کنه 🤔