خوشکم_۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 5827 عنوان تا چند وقت صورتمونو با صابون زردچوبه بشوریم ؟؟ 106 بازدید | 7 پست تا شفاف یا سفید بشه؟ دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم 1400/03/27 | 23:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مرواریددرخشان عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 10536 صابون اصلا واسه صورت خوب نیست به مرور صورتو خشک و پیر میکنه بجاش از ژل یا فوم شستشو استفاده کن خدایا بابت همه چی شکرت دوستت دارم
خوشکم_۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 5827 من بعد چند روز جواب داد برا من انگاری تغییری نکرده.وقتی میشورم و خشک میشه پوستم سفید میشه ولی مرطوب کننده میزنم دوباره مثل اول میشه دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم
7878 عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 3119 برا من انگاری تغییری نکرده.وقتی میشورم و خشک میشه پوستم سفید میشه ولی مرطوب کننده میزنم دوباره مثل ا ... نمیدونم والا تا چند وقت هرروز بزن ببین چی میشهالبته برا پوستای چرب خوبه چون پوستو خشک میکنه
خوشکم_۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 5827 نمیدونم والا تا چند وقت هرروز بزن ببین چی میشه البته برا پوستای چرب خوبه چون پوستو خشک میکنه من پوستم معمولیه وقتی باهاش میشورم خشک میشه و مجبورم ابرسان بزنم دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم