2777
2789
عنوان

خیال پردازی....

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 42 پست
اره دقیقا انگار دارم یه کاری رو انجام میدم اما کلا فکرم یه جا دیگس مثلا داشتم از شیر آب پر میکردم د ...

دختر فکر ک میکنی یکمم ب فکر پول آب باش،ترکوندیش😐😂آره خیلی بده درکت میکنم.من حتی صبح ک از خواب بیدار میشما هموووون لحظه میرم تو فکر!!!!!یعنی نمیذاره حتی۵دقه بگذره!!!😂

حتی من فهمیدم یه بیماری روانی درم که بخاطر خیال پردازی بیش از حد هس🙄💔

ولی خب خوبه باید جنبه مثبت داشته باشه🤝

مهربون باشیم هیچکس نمیدونه آخرین بار چه وقتیه آخرین سلام،آخرین خداحافظی،آخرین سفر،آخرین نگاه :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داره فقد باید بهش اعتقاد داشته باشی وقتی برای همه چی خیال پردازی میکنی ینی بهش فک میکنی ینی ممکنه تص ...

اخه خیال پردازی خارج از واقعیته 

مثلا من تو خیال پردازی هام اصلا کار مفیدی انجام نمیدم 

مثلا همسر خیالی دارم😶😑که رفتار و خصوصیاتش حوریه که دوست دارم 

یا هزار تا چیز دیگه 

خیال پردازی های که من میکنم بیشتر جنبه ی داستان و اینا داره 

مثلا دزمورد چیزای که در واقعیت اتفاق میفته فکر نمیکنم 

یعنی یه زندگی دارم جدا از چیزی که الان هستم 

هم سنم فرق داره ....هم قدم...هم قیافم ...هم کشورم ..همه چیییی

دختر فکر ک میکنی یکمم ب فکر پول آب باش،ترکوندیش😐😂آره خیلی بده درکت میکنم.من حتی صبح ک از خواب بیدا ...

اره دقیقا 🤣مثلا بیدار که میشم میرم بالکن حیاط کوچیک رو میبینم با آسفالت کوچه😑اما تصور میکنم که یه باغ زیبا و نمای قصر رو دارم میبینم 🤣🤣🤦🏻‍♀️😐خاک تو سرم واقعا 🤣🤣💔

اره دقیقا 🤣مثلا بیدار که میشم میرم بالکن حیاط کوچیک رو میبینم با آسفالت کوچه😑اما تصور میکنم که یه ...

فقد کافیه من یه فیلم ببینم برا خودم شخصیت میسازم چن روز با اون فیلمه زندگی میکنم🙄🏳️

مهربون باشیم هیچکس نمیدونه آخرین بار چه وقتیه آخرین سلام،آخرین خداحافظی،آخرین سفر،آخرین نگاه :)

فقد کافیه من یه فیلم ببینم برا خودم شخصیت میسازم چن روز با اون فیلمه زندگی میکنم🙄🏳️

اییی گفتی

من میام خودمو میزارم جا شخصیت مظلومه😐😑

شبا حتی خوابش رو میبینم😑😐😐😐💔😂

اره دقیقا 🤣مثلا بیدار که میشم میرم بالکن حیاط کوچیک رو میبینم با آسفالت کوچه😑اما تصور میکنم که یه ...

ن دع دخترجان من اینطوری نیستم😂

من فقد تو رویا زندگی میکنم حتی بچه هم دارم ی دختر خوشگل و ناز😍😂😂😂(آخه عاشق دختربچه هستم)

حتی ی فکرایِ دیگه دارم ک خیلی چرته!پدرومادرِ دیگه‌ای دارم و....اصلا نگم بهتره.اما وقتی بهش فکرمیکنم باخودم میگم این اگ سریال میشد،چ سریاااااالی میششششد!

وییییییی خو فکر دیگه فکر چیکارش کنیم بیخیال راحت باش.

آدم تو رویا زندگی کنه خیلی بهتر از این هست ک تو واقعیت زندگی کنه.

ن دع دخترجان من اینطوری نیستم😂 من فقد تو رویا زندگی میکنم حتی بچه هم دارم ی دختر خوشگل و ناز😍😂😂 ...

اره خوبیش اینه هیچ وقت و هیچ کسی نمیتونه رویا رو آزمون بگیره😍اما زندگی رو میتونن بگیرن یا چیز های مادی رو