2821
2789
عنوان

خیال پردازی....

431 بازدید | 42 پست

کسی هس مثل من صب تا شب خیال پردازی کنه...کلا بدون دنیای خیالیم نمیتونم زندگی کنم به نظرم این خیلی بده چون از دنیای واقعیم خیلی فاصله میگیرم....البته از طرفی هم خوبه میتونم کلی داستان و رمان بنویسم و چند تا نوشتم...ولی به چه دردم میخوره

چیکار کنم؟وتقها خیلی اذیت میشم روزی چند ساعت فقط فکر میکنم حتی شب ها اگه خیال پردازی نکنم نمیتونم بخوابم شما فرض کنین ساعت ده رفتم سر جام اما تا ساعت دوازده هنوز فکر میکنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم همینطورم 😂😑

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       
واقعا؟اخه بعضی وقتا از حدش بیشتر میشه مثلا روزی فوقش دو ساعت باشه اوکیه اما من پنج شش ساعت 

اره آدمای رویا پرداز بیشتر تو زندگی موفقن چون به همه چی فک میکنن و همه جوانبو در موردش برسی میکنن

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز