2777
2789
عنوان

خیال پردازی....

407 بازدید | 42 پست

کسی هس مثل من صب تا شب خیال پردازی کنه...کلا بدون دنیای خیالیم نمیتونم زندگی کنم به نظرم این خیلی بده چون از دنیای واقعیم خیلی فاصله میگیرم....البته از طرفی هم خوبه میتونم کلی داستان و رمان بنویسم و چند تا نوشتم...ولی به چه دردم میخوره

چیکار کنم؟وتقها خیلی اذیت میشم روزی چند ساعت فقط فکر میکنم حتی شب ها اگه خیال پردازی نکنم نمیتونم بخوابم شما فرض کنین ساعت ده رفتم سر جام اما تا ساعت دوازده هنوز فکر میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطورم 😂😑

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       
واقعا؟اخه بعضی وقتا از حدش بیشتر میشه مثلا روزی فوقش دو ساعت باشه اوکیه اما من پنج شش ساعت 

اره آدمای رویا پرداز بیشتر تو زندگی موفقن چون به همه چی فک میکنن و همه جوانبو در موردش برسی میکنن